Ondertussen weten al veel mensen de weg naar De Dars in Wervershoof te vinden voor fitness, functionele training, slim belly, slim legs, groepslessen, spinning, padel, squash, tennis of voor ontspanning in de sauna- of zonnebankruimte! Maar om iedereen kennis te laten maken met De Dars, organiseren we op 15 januari een open dag!

Verantwoord sporten is belangrijk. Daarom worden jouw sportdoelen altijd met de fitnesscoach besproken. Onder professionele begeleiding worden de sportdoelen behaald. Door de ruime openingstijden kun je het sporten breed inplannen. Wij faciliteren, maar jij bepaalt welke lessen je volgt en wanneer. Ook een kosteloze tijdelijke stop bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, is altijd mogelijk. We nodigen je van harte uit om een bezoek te brengen aan onze open dag, op zondag 15 januari van 11.00 – 16.00 uur. Schrijf je deze dag in als nieuw lid en je ontvangt en bon van BOL.COM t.w.v. € 25,- en de Bloesem sporttas en bidon!  Tevens verloten we onder alle nieuwe aanmeldingen een hotelovernachting bij een Van Der Valk Hotel!

We zien je graag 15 januari! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan kun je ons volgen via twitter (@dedars) en Facebook.

In De Dars kan het. www.dedars.nl

Vorig artikelOlympia Duo met de Jumping Jewels Revivalband in ‘t Fortuin
Volgend artikelKoffieconcert met Therése Kuin en Nico Veeken in het ‘Oude Raadhuis’