Op zondag 22 januari organiseert ‘Stichting Oud Wervershoof’ weer een koffieconcert in het Oude Raadhuis. Dit concert wijkt iets af van voorgaande edities. Er treden deze middag namelijk twee solo-artiesten op, die ieder een half programma voor hun rekening nemen.

Therése Kuin uit Andijk begeleidt zichzelf op gitaar en maakt af en toe ook gebruik van de geluidsband. Therése wisselt haar Nederlandstalige liedjes van o.a. Claudia de Breij af met Engelstalig werk van o.a. Amy Winehouse en Sarah McLachlan. Nico Veeken geeft als het ware een ‘Coming home mini concert’. Zijn wieg stond namelijk op nauwelijks 25 meter afstand van de zaal waar hij deze middag optreedt. Nico zingt met begeleiding van een geluidsband ballads en lovesongs van o.a. Bee Gees, John Denver, Neil Diamond en Bryan Ferry.

Hoewel Therése en Nico allebei solisten zijn, maken ze bij dit koffieconcert toch graag gebruik van de mogelijkheid om enkele duetten te zingen, die ze speciaal voor dit optreden hebben uitgezocht. Ze zijn in ieder geval van plan voor een gezellige en ontspannen muzikale invulling van de zondagmiddag te zorgen.

Het concert begint om 14.00 uur. De zaal is vanaf 13.30 uur open. De entreeprijs is € 5,- inclusie koffie of thee bij aanvang. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar, dus reserveren wordt aangeraden: telefonisch 0228-582377, of per mail cam.berkhout@quicknet.nl.

Vorig artikelOpen dag Sport- en Wellnesscenter De Dars!
Volgend artikelKerstkaarten actie 2016 en actie 2017