Zij kennen elkaar al 50 jaar en hebben in de jaren negentig, toen het Olympia duo wekelijks optrad, samen voor veel gezelligheid gezorgd op allerlei feesten in West-Friesland.

Arie Haakman (toetsen, gitaar, zang) en Piet Broedersz (drums, zang). Arie heeft 35 jaar gewerkt als semi-beroepsmuzikant en Piet heeft zo’n 25 jaar ervaring in diverse bezettingen. In die tijd werd er verwacht dat je muziek maakte die men wilde horen, sinds enkele jaren maken ze nu muziek die ze zelf mooi vinden. Dit is vooral de muziek uit de jaren vijftig en zestig, zoals nummers van; The Mavericks, Cliff Richard, The Everly Brothers enz. En dit is ook de muzieksmaak van een groot publiek. Dat bleek toen Arie en Piet ’n paar jaar geleden opnieuw weer volle zalen trokken in de regio. Het was weer als vanouds en het publiek was weer laaiend enthousiast over het oude en toch nieuwe Olympia Duo. Maar het ‘moeten’ is niet meer, het gaat nu om het plezier en dat stralen ze dan ook uit. Ze beperken zich nu tot acht a tien optredens per jaar. Dus wees er bij, want elk optreden is uniek en wordt met veel zorg voorbereid. Hun geluidsniveau is altijd gepast, hun slogan luidt dan ook; niet te luid, maar wél voluit!

Dit keer hebben we met medewerking van Frank en Karin Bot van ‘t Fortuin in Wervershoof een optreden kunnen regelen op zondag 5 februari samen met  niemand minder dan de “JUMPING JEWELS REVIVAL BAND”, met de legendarische sologitarist Hans van Eijk. De band die al in 1960 met vele hits kwam als Irish washerwoman, Dakota, Africa en Wheels. Met zanger Johnny Lion en later Rob de Nijs trokken zij een groot deel van de wereld rond. Nu zullen zij in ’t Fortuin twee keer een gastoptreden verzorgen van 45 minuten. Dit mag u écht niet missen! De zaal wordt gezellig ingericht met hoog en laag zit, en er kan desgewenst van alles worden besteld. Eventueel is er ook een dagmenu te bestellen zodat u voldaan thuis kan komen na een dag van heerlijke herkenbare muziek. We beginnen om 15.00 uur en de entree is  7 Euro per persoon.

Vorig artikelKBO-Wervershoof, Onderdijk, Zwaagdijk
Volgend artikelOpen dag Sport- en Wellnesscenter De Dars!