Elk jaar is het weer tijd voor de kerstkaarten. Dit is elk jaar een best bedrag dus hadden we besloten daar wat anders mee te doen. We hebben gekozen om het aan een vereniging te schenken maar ja welke?  Dus hebben we afgelopen december de kerstkaarten actie gehouden.

De selectie werd uiteindelijk beperkt tot drie verenigingen die wij een warm hart toedragen. Deze verenigingen sponsoren we al maar wat extra’s  is altijd welkom. De selectie werd V.V.W., Sporting Andijk en v.v. Strandvogels.

Door middel van een online poll kon men zelf meestemmen naar de winnende vereniging. Er werd bijna 3.000 keer gestemd!  Maandag 2 januari sloot deze poll en kwam v.v.Strandvogels als de winnende partij uit de wedstrijd. Inmiddels hebben zij de cheque in ontvangst genomen. Voor de “verliezende” partijen niet getreurd, zij kregen een nieuwe bal uitgereikt om er zo in 2017 weer goed tegen aan te kunnen. Alle stemmers bedankt voor uw stem en een sportief jaar.  Omdat het zo’n succes is geworden willen we voor 2017 nog wat extra’s doen voor de verenigingen.

Extra actie januari en februari. Als u Kuin Makelaardij uw verkoop makelaar maakt dan wordt er een donatie gedaan naar de vereniging/goede doel naar eigen keuze! Vermeldt bij de afspraak actie 2017.

Vorig artikelKoffieconcert met Therése Kuin en Nico Veeken in het ‘Oude Raadhuis’
Volgend artikelIn het zonnetje…