Bingo
Donderdag 12 januari is het Bingomiddag bij de KBO. Als het meezit zijn er ook weer heel veel prijzen te winnen. Kom allen om 14.00 uur naar de zaal van Sint Jozef waar Simon al klaarzit om de bingoballetjes te laten rollen. Maar ook de biljartballen zullen weer rollen deze middag. Veel plezier allemaal.

Financiën
Op 12 januari kunt u de jaarlijkse contributie van de KBO betalen. Voor de leden die al eerder een machtiging hebben getekend is er niets aan de hand. In de loop van januari zal het contributiebedrag van € 20,- automatisch worden ingehouden. Voor de overige leden hebben we een machtigingsformulier dat u op de bingomiddag van 13 januari kunt ondertekenen. We hebben daarvoor wel het IBAN-banknummer nodig dat op uw bankpasje staat. Graag even meenemen!

Vijfdaagse busreis
Er zijn al 17 aanmeldingen voor de busreis met Oad op 1 mei, naar Engeland, om het graafschap Kent, met de mooiste tuinen van Engeland en de prachtige steden Rochester en Canterbury te bekijken. Heeft u ook interesse, laat het weten. (582893)

Beter bewegen
Was een van uw goede voornemens voor 2017, om nu echt wat meer te gaan bewegen? Kom dan dinsdagochtend om kwart voor elf naar de Schoof. Daar heeft de KBO wekelijks haar eigen gymuurtje speciaal voor senioren, onder leiding van Rosan Ootes. Kom vrijblijvend een keer mee bewegen, ook als u geen lid bent van de KBO.

Riet Kuin-Ooijevaar

Vorig artikelDe Wilgenhof op bezoek in de kerk
Volgend artikelOlympia Duo met de Jumping Jewels Revivalband in ‘t Fortuin