Dinsdag 27 december brachten de bewoners van De Wilgenhof weer een bezoek aan de kerk. Het is inmiddels traditie dat zij één of twee dagen na Kerst door pastor Suidgeest worden uitgenodigd voor een samenzijn rond de kerststal.

Met ca. 10 vrijwilligers vanuit de parochie werden de bewoners opgehaald vanaf De Wilgenhof, waarna men lopend of met de rolstoel richting kerk ging. In de kerk gekomen verzamelden zij zich rond de kerststal; de pastor vertelde het een en ander en er werden kerstliederen gezongen. Na afloop werden alle bewoners in de Inzet verwacht voor een kopje koffie/thee met uiteraard iets lekkers erbij. Na anderhalf uur was het tijd om weer huiswaarts te gaan, maar niet zonder een kerstlekkernij voor onderweg en een mandarijn.

Al bij al een heel inspirerende en gezellige bijeenkomst waar onze bewoners bijzonder van genoten hebben. Namens alle bewoners: hartelijk dank voor uw gastvrijheid en uw inzet en zeer zeker ook een pluim voor de vrijwilligers. Volgend jaar zijn we er graag weer. Team De Wilgenhof

Vorig artikelRommelmarkt Wervershoof
Volgend artikelKBO-Wervershoof, Onderdijk, Zwaagdijk