15 maart 2020, 17.30 uur persconferentie van het kabinet….. 18.00 uur café dicht! Inmiddels alweer 5 weken geen barpraat, biljarten, bridgen, is het ook in de Ark stil en leeg, niks aan!


We missen de klanten, de nieuwtjes de grappen en de grollen. Aan al het negatieve zit een klein positief kantje, tijd om klusjes af te maken waar je vaak geen tijd voor hebt of de tijd er niet voor gunt, de tuin is knap, wat herstel en schilderwerk verricht en kasten opgeruimd. Overtollig huisraad, serviesgoed en prullaria op een tafel bij het hek. In de weekenden bezorgen van de weekendacties die wij via facebook bekendmaken.

Koningsdag de traditionele fietstocht met na afloop de heerlijke aspergekroket kan helaas niet doorgaan. Koningsdag gaat Woningsdag worden. Jammer…. maar bij mooi weer leggen wij bij op het erf een fietsroute neer zodat de liefhebber toch een mooie fietstocht kan maken. Voor de route vragen wij € 2,– (in de brievenbus) en kan u een pakje jus d’orange meenemen voor onderweg. Hou het fietsen wel veilig, ga met zijn tweeën fietsen, geef tegenliggers en passanten de veilige ruimte/afstand.
Net als Koningsdag gaat de kermis Zwaagdijk dit jaar ook niet door, het zou onze 25ste kermis zijn, een jubileum. We hebben een jaar de tijd om te bedenken hoe we dit volgend jaar extra gaan vieren.
We hopen met zijn allen dat het virus snel overwonnen gaat worden, dat we snel weer een stukje normaal samenleven terugkrijgen, hoe dit met 1,5 meter afstand gaat, de tijd zal het leren!
Denk om en aan elkaar en blijf gezond! André & Mathieu