Alle horeca is dicht en dat zal wel even zo blijven. Totdat de horeca weer open gaat is er elke zaterdag een online quiz te vinden op het wereldwijde web georganiseerd door De Andere Quiz, een organisatie die goed is in het maken van quizzen in allerlei vormen.

Zij kwamen op het idee om geheel belangeloos elke zaterdag een online quiz te geven zodat deelnemers het bedrag om mee te doen kunnen doneren aan hun favoriete stamkroeg.

De Andere Quiz heeft de afgelopen 5 zaterdagen deze quiz gepresenteerd en er zijn honderden cafés bij aangesloten. Duizenden mensen doen er wekelijks aan mee. Tot afgelopen weekend is er een dikke € 300.000,- opgehaald. De online quiz is natuurlijk een prachtige invulling van de zaterdagavond. Je hebt een klein beetje Hèt Café gevoel. Via een livestream worden er 60 vragen afgevuurd waarbij zeker 20 leuke filmpjes aan bod komen Je kunt net als in de kroeg spelen met jouw eigen quizteam. Niet door bij elkaar te zitten maar wel door met elkaar te communiceren in een groeps-app of via de telefoon.

Van het bedrag wat wij van Hèt Café van Wervershoof van de deelnemers ontvangen gaan wij een toffe band neerzetten als we de deur weer mogen openen.
Kijk op www.deanderequiz.nl/benefiet-quiz en doe komende zaterdag (aanvang 20:00) mee en speel voor je favoriete café hier in Wervershoof.