Nadat de tocht van zondag 20 november werd afgelast, organiseert de Stichting Westfriese Wielerevenementen zondag 22 januari wederom een Rabo MTB Vooroevertocht.

Ook deze keer heeft de organisatie zijn best gedaan een afwisselend en uitdagend parcours samen te stellen. Zo zullen de deelnemers over een boerenerf in Medemblik rijden en is een nieuw stuk parcours door Hauwert toegevoegd.
Na afloop van de tocht is er gelegenheid om bij VVW de fietsen af te laten spuiten en te douchen. De kantine van VVW is open; hier kan onder andere erwtensoep, koffie, thee en een broodje worden gekocht.

Praktische informatie
Inschrijven voor de Vooroevertocht kan op 22 januari vanaf 08:30 uur bij de kantine van VVW, Theo Koomenlaan 7 te Wervershoof. De start is vanaf deze locatie tussen 09:00 en 09:30 uur. De inschrijfkosten zijn voor iedereen 6 euro, het verzoek van de organisatie is om zoveel mogelijk gepast te betalen.

Let op: een valhelm is verplicht bij deelname aan de toertocht. Niet NTFU-leden zijn niet verzekerd voor schade, zij kunnen vooraf via de website van de NTFU een dagverzekering afsluiten voor €4,50.
Kijk voor meer informatie op: www.mtbnoordholland.nl, op de Facebook pagina ‘MTB Wervershoof’ of op Twitter onder ‘swwwervershoof’.

Vorig artikelHUBO KIDS KAAGLOOP VOOR DIABETES
Volgend artikelUitbreiding luchthaven Lelystad heeft ook gevolgen voor West-Friesland