De collecte van de Hersenstichting is in 2023 van 30 januari tot en met 4 februari. Daarvoor zijn we op zoek naar Hersenhelden die samen met ons collecteren voor iedereen met een hersenaandoening. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dementie, een beroerte, parkinson of hersenletsel na een ongeluk.

Het aantal mensen met een hersenaandoening blijft stijgen. En voor de meeste aandoeningen zijn nog geen behandelingen die de aandoening kunnen vertragen of stoppen. Patiënten moeten dus leren omgaan met de zichtbare en onzichtbare gevolgen.

Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.

U kunt ook helpen! Word een HersenHeld door mee te doen aan de collecteweek in Wervershoof of Onderdijk. U kunt zelf aangeven waar en hoe lang u wilt collecteren. In een paar uurtjes maakt u het verschil voor die 4 miljoen mensen met een hersenaandoening. Wij zoeken nog collectanten voor een aantal straten in Onderdijk en o.a. een deel van de Dorpsstraat, Nieuwstraat, Neuvel en Dokter Pinxterplantsoen

Meer informatie en aanmelden? Bel Diana Wever via 06-50944020 of via www.hersenstichting.nl/collecte

Vorig artikelRepareren bespaart geld
Volgend artikelZwembad “De Zeehoek”