De laatste woensdag en zaterdag van de maand is er weer repaircafé. Het is niet alleen handig als je spullen weer heel zijn, of het weer doen: het kan ook in deze dure tijden een hoop geld besparen. Dat kan je weer aan iets anders uitgeven.

Het Repaircafé is ook een gezellige plek om te zien, welke spullen er allemaal gerepareerd worden en handige of gezellige tips met elkaar uit te wisselen. In november en eind oktober bracht men veel o.a. een naaimachine. Er stond op de reparatiebon: ‘hij lust’. Ik dacht nog: ‘wat lust hij dan? Dat stond verder niet ingevuld, want hij stikte niet goed. Nou ja, het is geen ziekenhuis, maar een Repaircafé, u begrijpt het wel. Verder kwam er een trui met een gat, een kapotte broek, een koffiemolen, die niet maalde, een heggenzaag, een printplaat van een afzuigkap, een wekkerradio en twee koffiezetapparaten naar het Repaircafé.
Woensdag 25 januari en zaterdag 28 januari staat de koffie of thee weer klaar, met wat lekkers erbij. Kijk in de Schoofagenda voor de openingstijden. We zijn benieuwd naar uw bespaartips en waar u uw bespaarde geld aan uit wilt geven;) Groeten Ineke Neefjes

Vorig artikelVerhalenkring van Mee& de Wering- WonenPlus
Volgend artikelWord ook HersenHeld voor de Hersenstichting