Dit jaar bestaat popkoor Cantabile 30 jaar en viert dit met een winterjubileum concert. Dit koor dat tijdens de oprichting meer dan 125 leden telde, heeft nu een stabiel aantal leden van 60 personen.

Het koor koestert mooie herinneringen aan optredens in Paradiso, de Avond van Andijk, de schouwburg het Park in Hoorn, diverse koren festivals, etc; de dirigent van het eerste uur was Wim Broer, later volgde een aantal dirigenten hem op en het laatste jaar staat het koor onder leiding van Rolf Keur.

Onze begeleiding wordt verzorgd door Henriette Dekker, Dick van Berkum en Adriaan de Leeuw, tijdens het jubileum concert wordt dit versterkt met de band Searching Valentine en de a-capella groep Hale Bopp4. Ons concert is niet zomaar een concert maar wordt met een kerst thema als leidraad een luister en kijk spektakel met foto,s en video’s. Het wordt  gehouden in de Gereformeerde Kerk in Andijk, tickets €10,00 te bestellen via onze website: www.cantabileandijk.nl of of aan de kassa.  Datum zaterdag 16 december, aanvang 20.00 uur.

Na afloop is de afterparty party in Dorpshuis Cultura m.m.v.Daydream Heroes en is voor alle concert bezoekers toegankelijk.

Vorig artikelDickens Kunst & Kerstfair in Medemblik
Volgend artikelSinterklaastoernooi bij de Westrand Boulers