Afgelopen zaterdag zijn de jongens van V.V.W.JO15-1 winterkampioen geworden door de overwinning op KGB JO15-2. Na een matige eerste helft, waarin KGB de rust inging met 0-1, wisten de jongens na een donderspeech van trainer/coach Dion Ponsen orde op zaken te stellen.
Na de 1-1 van Faas Bakker ging het voorspoedig. Door een goal van Tim Zwinkels en een benutte penalty van Koen Bakker werd het al snel 3-1.  KGB maakte het nog even spannend door de 3-2 te maken maar Faas Bakker maakte vrijwel direct erna de 4-2.
De wedstrijd werd vakkundig uitgespeeld en het winterkampioenschap was een feit.
Hierdoor spelen de jongens in de voorjaarscompetitie in de kampioenspoule en kunnen ze promotie naar de 1e klasse behalen.

Jongens en coach Dion van harte gefeliciteerd namens VVW!!