Op vrijdagmiddag 1 december j.l. hebben wij traditioneel weer ons Sinterklaastoernooi gespeeld. Het is rond deze tijd nog net niet te snel donker voor een mooie middag jeu de boulen.

De weergoden waren ons goed gezind, het was fris maar wel lekker zonnig. Tijdens de pauze werden de deelnemers getrakteerd op een beker warme chocolademelk met een stukje banket en kon iedereen even lekker doorwarmen. Met een tijdsduur van 50 minuten per partij loopt het niet uit en we waren dan ook redelijk op tijd klaar.

Met 32 deelnemers over acht banen en drie rondes, werden weer spannende partijen gespeeld, maar de gezelligheid vierde zoals altijd de boventoon.

De uitslag was als volgt:
poule A: 1e Charles Schutte, 2e Dick Zwan, 3e Sjaak Steltenpool.
Poule B: 1e Hanna Bil, 2e Tiny Langedijk, 3e Corrie Post.
Poule C: 1e Bart Andreas, 2e Kees Botman, 3e Marianne Ouwerkerk.

Allemaal van harte gefeliciteerd!
Het is eveneens traditie bij alle toernooien, om nog even na te zitten. Zomers buiten op ons gezellige terras en ’s winters binnen in onze mooie kantine.

De prijzen, weer feestelijk ingepakt door Anneke Visser, werden tijdens de nazit uitgereikt door onze voorzitter Koos Botman. Ook voor Charles Schutte, die afgelopen zomer Clubkampioen was geworden, had hij een verrassing: een prachtige klok met het logo van ‘de Westrand Boulers’. Deze was gemaakt door ons clublid Piet Neuvel.

Er volgden nog een paar gezellige uurtjes en zo kunnen we weer terug kijken op een mooie middag. Tot slot hartelijk dank aan de wedstrijdleiders Sjaak en Nico en iedereen die deze middag geholpen heeft. Mede door jullie inzet was het weer een prachtige jeu de boules dag!

Voor degene die denkt: was ik daar nu ook maar bij geweest, hebben we goed nieuws: er kunnen nog steeds nieuwe leden bij. Kom gewoon eens kijken, we zijn er iedere dinsdag en vrijdagmiddag, het hele jaar door. Na drieën zijn de competitiewedstrijden gespeeld en kun je, helemaal vrijblijvend, eventueel gelijk al een spelletje meespelen.

Vorig artikelWinterjubileum concert popkoor Cantabile
Volgend artikelKerstmarkt in Wervershoof