Vrijdag 25 maart komen we gezellig bij elkaar voor de jaarvergadering over 2021 in Onderdijk. U heeft de uitnodiging hiervoor ontvangen. Nu alle coronamaatregelen zijn afgeschaft rekenen we op een grote opkomst. Vervoersproblemen? Regel tijdens de soos van Zwaagdijk of Wervershoof een lift. Na het officiële gedeelte neemt het Rode Kruis het over met een gezellige, leerzame Bingo. Tot ziens!

Museum Plus Bus: Zoals u misschien al op onze site www.SWOZ.nl heeft gelezen, zijn we ingeloot voor de Museum Plus Bus. De bus rijdt voor groepen ouderen die zelfstandig geen museum meer kunnen bezoeken en dit allemaal kosteloos dankzij de Vriendenloterij. Maandag 2 mei staat de bus voor de kerk van Wervershoof klaar voor de leden van Senioren WOZ vanaf 8.30 uur en vertrekt om 9.00 uur naar Amsterdam, het Joods Historisch Museum. In het museum zijn maximaal tien (10) opvouwbare hulpmiddelen toegestaan. Onderin de bus is plaats voor opvouwbare hulpmiddelen (rollators en opvouwbare rolstoelen.) Daarnaast kunnen er maximaal twee vaste rolstoelen of één (1) electrische rolstoel met een uitwendige lift in de bus worden geplaatst. Helaas, geen (opvouwbare) scootmobielen. Er is plaats voor maximaal 45 personen. Een lunch is niet inbegrepen, maar in het Museumcafé wordt voor €12,50 een lunch aangeboden, bestaande uit 2 belegde broodjes, 1 warme latke (aardappelpannenkoekje), een glas jus d’ orange en water. Dit wordt in de bus al door iemand van het bestuur afgerekend. Interesse? Bel naar Diana Verdonschot, tel: 0228-582417 (dverdonschot@quicknet.nl) of Marja Ridder, tel: 0228-855147 (na.ridder@quicknet.nl).

Op vakantie: de bus van Oad naar het Sauerland voor een vijfdaagse reis (6 juni t/m 10 juni) begint zich al aardig te vullen. U hoeft geen lid te zijn van de Seniorenbond! Voorlopig zijn er 35 vakantiegangers, afkomstig uit onze drie kernen, Medemblik en Blokker. In het mooie hotel am Wal in Soest zijn nog tweepersoonskamers voor ons beschikbaar.( De eenpersoonskamers zijn al geboekt, maar misschien vindt u het niet erg om een kamer te delen met een ander.) Het hotel biedt volop entertainment. Vanuit het hotel maken we bijzondere excursies naar mooie kastelen en door de prachtige natuur. Het programma is geschikt voor rollatorgebruikers. Krijgt u vakantiekriebels: bel voor meer informatie met Diana Verdonschot (0228-582417of 06-38925032) of Peter Steltenpool (0228-583125).

Seniorengym: Op maandag kan men van 11.15 – 12.00 uur in Zwaagdijk terecht. Op dinsdag staat de gymjuf voor u klaar: In de Schoof van 9.45 – 10.30 uur en 11.00 – 11.45 uur in het dorpshuis Onderdijk. Zoals de naam al zegt gaat het om verstandig, prettig bewegen voor senioren. Geen radslag of flic-flac, maar rustige oefeningen op of naast de stoel of lopend door de zaal. Kom eens kijken en doe mee, speciale gymkleding is niet nodig.

Soos Wervershoof: We hebben weer gezellig geklaverjast voor de Competitie. 25 mensen gingen de strijd aan om de meeste punten en ook nog 2 Rummicuppers. Uitslag 4e ronde/1e periode op 17 maart 2022: 1. Mevr. Klaasje Meijer-Zonneveld met 5248 punten, 2. Mevr. Corrie Dudink-Schuitemaker met 5219 punten en 3. Dhr Tinus Bank met 5189 punten. Donderdag 24 maart is het prijsklaverjassen en rummicuppen om mooie prijzen. Deze keer spelen we in de zaal beneden, omdat de grote zaal boven bezet is.

Vorig artikelSpeeltuin Neshof zoekt vrijwilligers
Volgend artikelDorpskwis Wervershoof