Op vrijdag 8 december aanstaande komt het Raadhuisplein en De Molenhoek opnieuw tot leven met de jaarlijkse kerstmarkt, die plaatsvindt van 16.00 tot 20.00 uur.

Het wordt een magisch kerstparadijs waar alle winkels ‘s avonds hun deuren openen en het plein wordt omgetoverd tot een sfeervolle plek met diverse kraampjes vol prachtige kerstspullen. Laat je betoveren en geniet van: Verlichte kramen: Ontdek diverse kraampjes met een uitgebreid assortiment aan prachtige kerstspullen en artikelen.
Live muziek: Laat je meevoeren door de betoverende klanken van Marryelle Deen en Daphne Franquinet, die kerstliederen zullen zingen onder begeleiding van Meindert Zee op de piano.

Kinderactiviteiten
Voor de jongsten zijn er creatieve knutselactiviteiten, zoals het maken van armbandjes en kerstboompjes.

Ontmoet de kerstman
Breng een bezoek aan de kerstman, die aanwezig is en traktaties uitdeelt.

Verlichte ijsbaan
Geniet van de winterse sfeer terwijl je een rondje schaatst op de verlichte ijsbaan, die speciaal voor de gelegenheid open is.

DJ Jelte: Laat de avond swingen met de muzikale klanken verzorgd door DJ Jelte. Wil je zelf deelnemen met een verlichte kraam? Meld je dan aan via invullen@mail.nl of breng een bezoekje aan Ruiter Keurslager Wervershoof.

Vorig artikelSinterklaastoernooi bij de Westrand Boulers
Volgend artikelSint bij de Schelp