Beste Onderdijkers,

Ondanks de beperkingen hopen we dat wij iedereen toch een mooie kermis gevierd heeft. Gelukkig straalde de zon volop.

Vrijdag was er een reünie van alle zittende en oud leden van het kermiscomité. Iedereen was uitgenodigd bij Wilma en onder het genot van een hapje en een drankje werden oude verhalen naar boven gehaald.

Zaterdag waren er wederom de Keuter kermisgames XL. Om 12.00 was het eerst de beurt aan de kinderen, deze waren in grote getallen gekomen. Aan het enthousiasme van de kinderen te zien hebben ze er erg van genoten.
Om 15.00 was het de beurt aan de volwassen. Ieder team was prachtig verkleed en voor ieder punt werd er enthousiast gestreden. Dit jaar waren er weer 2 prijzen te verdelen, de originaliteitsprijs en de prijs voor het best presterende team. De originaliteitsprijs ging naar “De Keuter party bus” en het beste team van de keuter kermis games XL 2021 was “Boer Jaap z’n koeien”

Zondag was er op het hoofdveld van de Strandvogels de kraker tussen Strandvogels en VVW en op het plein was live F1 te zien in de stralende zon. De spectaculaire wedstrijd tussen Strandvogels en VVW werd helaas vlak voor tijd gewonnen door onze zuiderburen met 5-6! Na de wedstrijd was er een mooie nazit op het plein bij Strandvogels en vele mensen zagen de mooie overwinning van Max Verstappen in Zandvoort, waarna er een gezellige borrel volgde.

Maandag was wederom mooi weer. Op De Vliet kwamen wat boten bijeen, waarbij ook een flink aantal zich goed hadden gehouden aan het thema van maandag, namelijk pyjamabal. Van 3 tot 4 was er kindervertier met een clown die de mooiste figuren van ballonen kon maken en waarbij de kinderen ook een gratis suikerspin konden halen. Het werd drukker en drukker bij Wilma en een groot feest volgde die avond.

Op dinsdag hebben we de winnaars van de kermisloterij getrokken:
1e prijs: Jeroen Lakeman
Koggeschuit Lot Nr: 188
2e prijs: Cor Manshanden Nes Lot Nr: 922
3e prijs: Kapster Irene Nes Lot Nr: 1391
4e prijs: Siem Grooteman Onderdijk Lot Nr: 553

Dit was helaas de laatste kermis van kroegbaas Wilma, voor intimi ook wel Disco Wilma. We willen Wilma en haar team heel erg bedanken voor alle jaren dat wij daar samen kermis hebben mochten vieren. Wilma bedankt!

We hopen dat we volgend jaar de kermis weer op de normale manier kunnen vieren zonder corona en zullen er dan ook nog een groter feest van gaan maken.

Bedankt Onderdijkers
Groeten het kermiscomité