32 C
Wervershoof
dinsdag, augustus 11, 2020

De Schelp

Veilig, Samen leren, Op eigen niveau

De Schelp is een fijne school waar je mag proberen en veel kunt leren.
Op onze school werken 28 leerkrachten, ondersteuners en directie die ons elke dag helpen het beste uit onszelf te halen. Wij worden uitgedaagd met vragen en leerstof op ons eigen niveau. Leerlingen die leren soms lastig vinden krijgen extra begeleiding, leerlingen die meer uitdaging aankunnen krijgen Levelwerk of zelfs Spaanse les! Al vanaf de kleutergroep leren wij Engels, erg handig voor de toekomst.
Bij ons mag je jezelf zijn. Door de Kanjerlessen leren we elkaar te helpen en te steunen. Wij leren elkaar te vertrouwen, te waarderen en te respecteren. Dit komt ook terug in onze Katholieke identiteit.
Tijdens de Schelp Vieringen, musicals of ‘Schelp got Talent’ laten wij ons podiumtalent zien. Ook tijdens de knutselmiddagen kunnen wij onze creativiteit verder ontwikkelen en wij zijn heel blij met onze muziekjuf dit schooljaar.
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school? Kom dan naar onze informatieavond en onze open middag. Daar vertelt de leerlingenraad u graag meer over onze school.

Informatieavond: dinsdag 4 februari om 19.30 uur
Open middag: donderdag 6 februari van 13.15 uur tot 15.30 uur

Inschrijving kan op elk moment, zo ook op de informatieavond of tijdens de open middag.
Meer informatie kunt u lezen op onze website ​www.deschelp-wervershoof.nl

Groetjes,
Leerlingen van De Schelp