6 C
Wervershoof
zaterdag, maart 6, 2021

De Schelp

Veilig – Samen leren – Op eigen niveau

De Schelp is een fijne school waar je mag proberen en veel kunt leren.

Op onze school werken 28 juffen en meesters, ondersteuners en directeuren die ons elke dag helpen het beste uit onszelf te halen. Wij worden uitgedaagd met vragen en leerstof en kunnen werken op ons eigen niveau. Kinderen die leren soms lastig vinden krijgen extra begeleiding, kinderen die meer uitdaging aankunnen krijgen Levelwerk of zelfs Spaanse les! Al vanaf de kleutergroep leren wij Engels, erg handig voor de toekomst.
Bij ons mag je jezelf zijn. Door de Kanjerlessen leren we elkaar te helpen en te steunen. Wij leren elkaar te vertrouwen, te waarderen en te respecteren. Dit komt ook terug in de Katholieke identiteit van de Schelp.

Tijdens de Schelp Vieringen, musicals of ‘Schelp got Talent’ laten wij ons podiumtalent zien. Ook kunnen we tijdens knutselmiddagen en op andere momenten onze creativiteit verder ontwikkelen. Voor komende jaar staan ook leuke muzikale activiteiten in de planning.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school? Dan bent u op woensdagavond 10 februari van harte welkom op onze online open avond. Wij nemen u mee in een virtuele rondleiding door onze school. Via een livestream op onze Facebookpagina heten we u om 19.30 uur van harte welkom. Tijdens deze online open avond krijgt u een indruk van onze school en er is gelegenheid tot vragen stellen. Op onze website zal vanaf begin februari de virtuele tour door onze school te zien zijn.
website www.deschelp-wervershoof.nl

Groetjes,
leerlingen van De Schelp.
Voor een live rondleiding door onze school bent u van harte welkom als de richtlijnen dit weer toelaten.