Op zaterdag 18 februari wordt het weer lachen, gieren, brullen in de Schoof. Vandaag hebben we een Dubbel Cabaret van Fabian Franciscus en Arie Vuyk op het programma staan. De zaal zal voor u openen om 20:00 uur en we zullen om 20:30 van start gaan met de show. Wilt u zeker zijn van kaarten? Klik dan hier voor een online bestelling of neem telefonisch contact op met de Schoof tel: 0228-581876.

Fabian Franciscus in de show Vla-feest.
Fabian groeide op met een nuchtere Beemster boerin als moeder en een flamboyante, in Indonesië geboren vader. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit, maar woont nu aan de ‘hoerenstraat’ te Utrecht. Succes is een keuze, zegt hij zelf…
Speciaal voor vanavond heeft Fabian opeens een mening. Hoe irrelevant, triviaal of absurd zijn mening ook moge lijken, Fabian wil deze heel graag met u delen. Sterker nog; hij weet zeker dat u er stiekem veel van kunt opsteken! Naast een leuke avond gaat u daarom in het minste geval naar huis met een mooie nieuwe uitklapbare mening. Misschien ook nog wel met veel meer dan dat… Owja, ook zal er natuurlijk over vla worden gesproken. Op een strikt fatsoenlijke manier uiteraard.

Arie Vuyk in de show Bij de Horizon linksaf.
Een voorstelling van Arie Vuyk is als een goed gevulde goodiebag: de ene verrassing na de andere en voor elk wat wils! In Bij de horizon linksaf gaat Arie op zoek naar de grenzen van zijn kunnen. En daarbij stuit hij op levensvragen als: Kun je met ademen je geld verdienen? Bestaat Veenendaal echt? En zo ja, waarom? Eén ding is zeker: een onmisbare avond lachen op hoog niveau, waarbij u geleid wordt door Arie, uw veilige gids in het land van de grenzeloosheid. Arie Vuyk won het Parkstad Cabaret Festival en de Publieksprijs op het Griffioen Cabaret Festival. In 2016 was hij winnaar in de categorie cabaret – comedy op het festival Twentse  Lente.