2017 wordt weer een mooi jaar als het aan ons ligt. Lekkere daghappen, Mam’s Appeltaart, feestjes en partijen, bijéénkomsten, live muziek en andere leuke evenementen, het gaat allemaal gewoon door. Gelukkig maar, want daar doen we het voor en daar zijn we goed in. Gezelligheid en reuring op het dorp.

We beginnen deze woensdag 25 januari, zoals we gewend zijn, met de Comedy Show. Een stuk of 5 grapjassen worden deze avond aangekondigd door een Master of Ceremony. Elke laatste woensdag van de maand Woensdag Lachdag! Aanvang 20.30 uur en de entree is gratis.

Zondag 29 januari staan de Giel Montanjes in het voorcafé. Nederlandstalige prachtige liedjes van Andre Hazes tot De Dijk en van Willy Alberti tot Herman van Keeken. Deze dag is ook Winterstoppop bij ’t Fortuin. Een prachtig jaarlijks terugkerend evenement wat al het goede van de regionale live bands laat zien. Een mooie dag voor de live muziek maar ook voor Wervershoof e.o.

Zaterdag 4 februari tappen we uit een heel ander vaatje wat live muziek betreft. Het Eindhovense Black Bone heeft er net een tour op zitten door Duitsland en Spanje maar vinden Wervershoof misschien wel nog leuker. Rechttoerechtaan rock van dit trio wat al een aantal keren bij ons op het podium heeft gestaan. Gooien hoge ogen in de rockscene van Nederland. Deur open van de concertzaal om 21:30 uur en de entree is gewoon gratis.
Zaterdag 11 februari staat onze HuisDJ Henny weer van vinyl te draaien in het voorcafe. En natuurlijk draait de HuisDJ ook op verzoek. Snuffel in de collectie en haal er prachtige nummers uit. Ook mag je natuurlijk je vinylplaatjes van thuis meenemen. Henny draait zijn hand er niet voor om en draait alles wat los en vast zit. Het draait tenslotte allemaal om plezier, laten we daar niet omheen draaien. Aanvang is 21:00 uur.

Hét Café van Wervershoof biedt vele mogelijkheden. Van trouw tot rouw, van geboorte tot verjaardag, van zakelijke vergaderingen tot presentaties, van jubilea tot reünie, van High Tea tot daghap en van uw wensen tot onbegrensde mogelijkheden. Schroom niet en neem contact met ons op. We zijn tot veel in staat.

Hèt Café van Wervershoof, Dorpsstraat 76 – 0228-754223
www.hetcafevanwervershoof.nl