Annette Spigt Schilderlessen wil bij deze iedereen een heel goed, gezond en creatief nieu jaar toewensen. 11 januari beginnen we weer met nieuwe cursussen. Lijkt het u ook leuk om te schilderen, kom dan gerust een keer vrijblijvend kijken. We starten woensdagavond om half acht en donderdagmiddag om half twee in de kantine van de Sjoerd Huismanpiste aan de Theo Koomenlaan 3.

Bij genoeg deelname is het ook mogelijk een andere dag te starten. We werken met pastelkrijt, acrylverf en olieverf. Daarnaast is het ook mogelijk om workshops te volgen voor groepen vanaf 4 personen. Misschien leuk als vriendinnen- of familie-uitje.

Sinds september 2016 bied ik in Wervershoof teken- en schilderlessen aan. In 1980 ben ik begonnen aan de Academie voor amateurskunst (AAK) in Hauwert onder leiding van Kees Kaptein. Daar heb ik de kunst van het schilderen met olie- en acrylverf onder de knie gekregen en het werken met pastelkrijt. Momenteel volg ik ook de opleiding realistisch schilderen bij Art Partout. Hier leer ik technieken in het schilderen met olieverf op realistische wijze zoals de oude meesters. Inmiddels heb ik op verschillende exposities mijn werk tentoongesteld en sta ik ook elk jaar op de hobbymarkt bij molen de Hoop in Wervershoof.

Vorig artikelEven terug kijken
Volgend artikelMannenclub 2000 nieuws