Ik schrijf dit stukje op de laatste dag van het jaar. Een mooi moment om terug te kijken op 2016. Waar ben ik tevreden over. Waarin kan ik nog meer groeien. Wat heb ik te doen om mijn dromen en idealen te volgen. Wat laat ik dan… en wat ga ik wél doen.

2017 Is voor mij een bijzonder jaar. Helenderwijs bestaat 10 jaar. 10 Jaar geleden ben ik gestart vanuit mijn ideaal om dat wat mij zoveel heeft gebracht, te gaan delen met anderen. In de afgelopen 10 jaar heb ik heel veel mensen mogen ontmoeten in mijn praktijk. Ieder mens maakt op zijn of haar levenspad situaties mee die niet altijd even gemakkelijk zijn. Wanneer je merkt dat iets jou in de weg zit, om een andere, nieuwe stap te zetten en je hebt daar wat hulp bij nodig wil ik er graag voor je zijn. Op mijn site kun je informatie vinden over wat ik jou kan bieden.

Ik ervaar het altijd weer als bijzonder wanneer mensen mij benaderen met een hulpvraag. Ik realiseer me dat het een hele stap kan zijn. Weet dat ik zelf ook zoveel leer van de mensen die ik in mijn praktijk mag ontmoeten. Zoveel verhalen, zoveel ervaringen, zoveel liefde en soms zoveel verdriet. Ik ben rijk dat ik over de schouder van zoveel volwassenen en kinderen mee mag kijken. Dat mensen hun verhalen aan mij toevertrouwen. Dat ik samen met mijn cliënten, jong en ouder, op zoek mag gaan naar de oplossing en de hulpbronnen die ieder in zich draagt. Hulpbronnen die soms een beetje verscholen zijn onder, afweer, boosheid, ontkenning, verdriet of wat dan ook.

Zie 2017 als een uitdaging om aan de slag te gaan met dat wat je in de weg zit. Het is echt een cadeautje aan jezelf. Weet dat je je dan bewust wordt van patronen. Vanuit die bewust wording kun je weer andere keuzes leren maken, waardoor je sterker de toekomst in gaat, het geluk tegemoet. En wat dat laatste betreft heb ik een klein GELUKspresentje voor alle cliënten van nu en de mensen die in 2017 de stap zetten. Ik wens iedereen een goed, beter best Nieuwjaar, met gezondheid, geluk en veel liefde met en van elkaar.

Gertie Kersten geeft individuele begeleiding en coaching aan volwassenen, tieners en kinderen.  Haar praktijk, Helenderwijs, is gevestigd op de Hoek 13, in Wervershoof. Met allerlei hulpvragen kunt u bij haar terecht. Haar aanpak is oplossings gericht, de cliënt volgend in het proces. Allerlei therapieën worden ingezet, passend bij de hulpvraag. Helenderwijs ook voor: opvoedgesprekken, groepstrainingen: Weerbaarheidtrainingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd (Ik en jij?!DOEN!) en vrouwen (Vrouwenpower), groep 8 en Voortgezet onderwijs (Ik leer leren).

Kijk voor meer informatie op de site: www.helenderwijs.nu, stuur een mail naar gertie@helenderwijs.nu of bel: 0644526521

Vorig artikelKBO-Wervershoof, Onderdijk en Zwaagdijk
Volgend artikelAnnette Spigt Schilderlessen