Traditioneel werd het kermisweekend met diverse voetbalwedstrijden op “de Westrand”geopend. Eindelijk was het weer verantwoord om met het talrijke publiek langs de kanten te voetballen.

Het weer was ook goed gezind op deze zaterdag. De openingswedstrijd was voor de dames van V.V.W. tegen FC Medemblik. Daarna was het de beurt voor de heren. Diverse wedstrijden die werd afgesloten door de veteranen van V.V.W. tegen Sporting Andijk. Ook werd er afscheid genomen van diverse spelers uit de selectie van V.V.W. , ze stoppen ermee of gaan lager voetballen.

Uit handen van voorzitter John Groot van V.V.W. werd hen een cadeau overhandigd. Als laatste werd er ook afscheid genomen van Bep van Ophem. Bep die jaar in jaar uit de voetbalkleding waste.

Maandagmorgen draaiden de wasmachines en droogtrommels op volle toeren. De shirts, broekjes, voetbalkousen en trainingshesjes werden daarna uitgezocht en opgevouwen. Het is mooi geweest voor Bep. Uit handen van de voorzitter mocht Bep een bos bloemen en een cadeaubon in ontvangst nemen. Met de werkzaamheden gestopt maar Bep zullen we evengoed wel op “de Westrand” haar 2e thuis tegen komen.

Vorig artikelZand en klei: door Gert Jan Brugman
Volgend artikelGolftoernooi Sjaak Grooteman bokaal