We gaan weer op korte termijn open! Dat betekent dat er uitvoering gegeven kan worden aan de vele bruisende plannen in het sociaal-cultureel centrum De Schoof in Wervershoof. Eén van die plannen is het Zomertheater.

In de zomervakantieweken wil De Schoof een zg. zomertheater realiseren: een toneelstuk in het “amfitheater”(of de “kuil” in de buitenruimte) van De Schoof.

Voor wie? Voor ieder die het leuk vindt om in de vooravond naar een familiestuk te komen kijken.

Voor vakantiegangers op de vele parken, voor de vele mensen die lekker thuis zijn en er ook even met (of zonder) kinderen even willen lachen. Voor kortom ieder van acht tot tachtig.

Gezocht enthousiastelingen

De voorbereidingsgroep is al druk bezig met de voorbereidingen, maar nu zoeken we enthousiastelingen die mee willen doen: spelers/speelsters/ decorbouwers/ kledingmakers/ pr-mensen/ muzikanten (bands)  en vooral de vele mensen die achter de schermen een handje mee willen helpen.

Het is nadrukkelijk de bedoeling dat ook mensen zonder speelervaring zich op geven.

Het stuk wordt nl begeleid door een heuse ervaren regisseur die je de kneepjes al snel bij brengt.

Heb je zin om mee te doen?

Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met sociaal-cultureel centrum De Schoof. Telefoonnummer: 0228581876 of mail naar info@deschoof.nl.

Je wordt zo spoedig mogelijk verder geïnformeerd. Aarzel niet, als je dit altijd al hebt willen doen of als jij ook vindt dat het nu eindelijk tijd is geworden om de coronatijd achter ons te laten en  we zo snel mogelijk ruimte moeten geven aan de nieuwe bruisende ideeën. Tijd om mee te doen!

Werkgroep Zomertheater De Schoof.

Vorig artikelBasisschool Gerardus Majella 100 jaar!
Volgend artikelKerktoren in de steigers