Met zeer gunstige weersomstandigheden trokken mensen op 6 augustus in grote getalen naar Keut d’Azur. De ganzen aanschouwden vanaf een afstand hoe het de meest succesvolle editie van het Westfrieslands Festival tot nu toe werd. 

Door de grote bezoekersaantallen is het land van Jan en Gerda weer een stukje verder de Vliet ingezakt. Als het op deze manier doorgaat zijn we in de toekomst misschien toch genoodzaakt weer een nieuwe editie van Vlietpop te organiseren. 

Wij verbazen ons er iedere keer weer over dat er zoveel slechthorenden in de omgeving wonen die graag op tijd naar de Dou willen komen kijken. Het terrein liep dan ook vroeg vol. De echte Westfries is echter eerst altijd nog een beetje schuw. Na wat aanmoediging en wat meer alcohol (waarschijnlijk vooral het tweede) durfde het publiek steeds ietsje meer naar voren om de goddelijke lichamen van onze muzikanten te kunnen aanschouwen. 

De neusharen waren op een gegeven moment te tellen. Waar Slash van Slash ‘n Roses zelf met zijn gitaar het publiek in dook, dook het publiek zelf op het podium bij DJ Gumbold. Hij is zelfs nog aangeraakt. Wij houden dan ook rekening met een nieuwe schadeclaim. Wij raden hem aan om samen met de gemeente Hippolytushoef een groepsvordering op te zetten. 

Kortom, het was weer een fantastische dag. Iets dat zonder hulp niet mogelijk had geweest. 

Onze grote dank gaat dan ook uit naar onze vrijwilligers en natuurlijk onze sponsoren: Haakman Flowerbulbs B.V., De Moel Hengelsport, Recreatiebedrijf WAT AARS, M. Sijm Timmerwerken, Renault Depot Zwaagdijk, Administratiekantoor De Streek, KMS Advisering B.V., WAN Weer als Nieuw, Garage Allround, P. Rood, D. Koper B.V., G van de Gruiter Zeilmakerij, Buro AA, Vrouw in de bouw, Meester Organisatie Strategie, Dou Grend ünd von Velsen en de Nozem, en natuurlijk Bouwbedrijf Haakman & Koomen 

Vorig artikelHet ijs smelt voor Bake for Life
Volgend artikelKermisprogramma Quicksilver Bar