Misschien ziet u ze wel eens lopen op maandag en donderdagavond (19.30u), de groepen Powerwalkers van Powerwalkingclub Wervershoof (onderdeel van West-Friesland Beweegt).

Lopend in stevig tempo van 6-7 km/u, afgewisseld met verschillende spierversterkende oefeningen, werkend aan conditie en kracht. Het levert je niet alleen een frisse neus, maar ook meer conditie, beter in balans en meer energie!

Ook verzorgd West-Friesland Beweegt hardlooptrainingen op maat zowel voor bedrijven als particulieren, wil je ergens voor trainen maar weet je niet hoe? Laten we er samen eens naar kijken, wie weet waar je kunt komen met wat hulp! Ipv de vrijdagmiddagborrel een gezamenlijke training met collega’s, ook dat kan! Samen als team voor een event ingeschreven, in een paar trainingen, zijn jullie samen beter getraind en klaar voor de wedstrijd. Natuurlijk hartstikke goed voor de teambuilding!

Op de vroege maandagavond 18.30u is er ook Bootcamptraining, lekker buiten samen werken aan een betere conditie, meer kracht en uithoudingsvermogen, kom van die bank en beweeg mee!

Verder verzorgen wij op maandagochtend en vrijdagochtend Gezond bewegen lessen in kleine groepen in de sportzaal bij Gezond Medemblik, Breek 18 in Medemblik.
Werken aan conditie en kracht, maar liever niet buiten, kom dan naar de zaal. Laagdrempelig en voor iedereen mee te doen, ervaren of onervaren, misschien kom je wel uit revalidatie of zijn er klachten waardoor je beter meer kunt gaan bewegen. Kom samen in kleine groepen meer bewegen. 9.00u Gezond bewegen, Tevens om 10.00u Seniorensport, gericht op balans/evenwicht en fit blijven bewegen.

Inmiddels ook gecertificeerd RCVRY-Trainer
(Hard)lopen en krachttraining bij (borst)kanker. Het is wetenschappelijk aangetoond dat sport en bewegen helpt tijdens de behandeling, maar hoe pas je dat toe in de praktijk? Hoe zorg je ervoor dat je gemotiveerd wordt om te gaan of blijven trainen? En dat je ook weer niet teveel doet en alsnog uitgeput op de bank blijft hangen. Bij RCVRY (Recovery) gaan we uit van jouw mogelijkheden en stellen jou als persoon en niet als patiënt centraal. Alles aangepast op jouw tempo en kracht/conditie. Ook het contact met lotgenoten staat hierin centraal.

Ben je geïnteresseerd in 1 van bovengenoemde trainingen, Altijd een gratis proefles!
Wil je meer informatie, of een keer een proefles? info@westfrieslandbeweegt.nl

Linda van der Stal – Hardlooptrainer – Powerwalkingtrainer – Bootcamptrainer Pro – Smallgroup trainer – Beweegspecialist Seniorensport – RCVRYtrainer
www.westfrieslandbeweegt.nl

Vorig artikelLaatste Repaircafés van 2022
Volgend artikelSeniorennieuws