Inmiddels hebben we er weer drie uitvoeringen op zitten. Na twee jaar niet hebben kunnen uitvoeren, was het heerlijk om weer met elkaar op het podium te staan. We hebben er zelf plezier in, maar het kan natuurlijk niet zonder publiek.

We zijn dan ook bijzonder blij dat het publiek genoten heeft en dat was te merken aan de enthousiaste reacties na afloop. Bedankt voor jullie bezoek! Ook willen we nogmaals alle sponsoren, het Dorpshuis, de mannen van de Ark, kapsters, grimeuse en iedereen die op enige manier heeft geholpen, bedanken. Zonder jullie was het voor ons niet mogelijk om uit te voeren.
Het decor is weer opgeruimd en staat in de opslag. Wij gaan nu eerst even nagenieten en starten in september weer met nieuwe repetities. Wat dat betreft: ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’. Mocht je ook willen komen spelen, of liever juist achter de schermen willen helpen, nieuwe leden zijn altijd welkom! Je kan ons vinden via Facebook (Toneelgroep WIK – Zwaagdijk) of laat een bericht achter op onze website
(www.wikzwaagdijk.nl).

Hartelijk groet,

Toneelgroep WIK

Vorig artikelCreatieve kids opgelet
Volgend artikelOpen dag Plantenkwekerij Gitzels