‘De eerste klap is een daalder waard!’ Afgelopen vrijdag was de eerste Zomeractiviteit van een reeks van negen en wel een lunch met quiz bij Ron in het dorpshuis “De Onderdijk” en wat werden we verwend met diverse soorten rijkelijk belegde broodjes en een glas kerriekokossoep vooraf.

Tussendoor was er een quiz met foto’s van Onderdijk en gekkigheid op de beamer en wie het wist kon het roepen! Na een kopje koffie/thee gingen 30 mensen voldaan en tevreden weer naar huis.

De fietstip van Sportservice West-Friesland gaat deze keer over de trappers van de fiets en goede zolen. Vrijdag 16 juli is de volgende fietstocht, uitgezet door Riet en Monique. Het vertrek is om 13.30 bij de kerk van Wervershoof.

Soos Wervershoof: De prijsjes stonden klaar, dus kienen maar! Iedereen ging weer met een leuk/lekker prijsje naar huis. De fles advokaat belandde in Andijk en de volgende ronde werd ook nog de slagroom door ‘Andijk’ gewonnen! Vanwege de Kindervakantiespelen in de Schoof is de eerstvolgende soos op donderdag 5 augustus. Dan gaan we prijsklaverjassen/prijsrummicub spelen. Het is een Zomeractiviteit voor vijf euro, koffie/thee met wat lekkers inbegrepen. Tot dan!