Namens ons hele team wensen wij u een prachtig 2017! Laten we het jaar daarom dan ook goed beginnen…

08-01: High Bubbels, Wine & Beer
Proeven, Praten en Genieten tijdens deze variant op de gezellige borrelmiddag met vriendinnen/ vrienden/familie etc. Een mooie manier om het nieuwe jaar goed in te luiden! Uit gebubbeld!? Natuurlijk kun je ook kiezen voor speciaalbier of lekkere wijnen zonder bubbels. Bij de bubbels, wijnen en bieren serveren wij heerlijke bijpassende borrelplateaus. Van 15.00 tot 17.30 uur. Uitsluitend op reservering. € 22,50 p.p. Nog enkele plaatsen vrij dus wees er snel bij! Volgende High Wine & High Beer: 19-02 en 26-02.

29-01: Winterstoppop
Van 13.00 tot 00.30 uur is er non stop muziek van lokale muzikale talenten! De organisatie van dit jaarlijks terugkerende evenement is in handen van SMEW. Het speelschema wordt binnenkort bekend gemaakt. Voor meer informatie zie www.smew.nl.

05-02: Olympia Duo met de Jumping Jewels!
Met het Olympia Duo is er weer een mooie zondagmiddag gepland in ’t Fortuin om een gezellig stukje muziek te maken. Dit keer samen met niemand minder dan de “JUMPING JEWELS REVIVAL BAND” met de legendarische sologitarist Hans van Eijk. De band die al in 1960 met vele hits kwam als Irish washerwoman, Dakota, Africa en Weels met zanger Johnny Lion en later Rob de Nijs trokken zij ’n groot deel van de wereld rond. Samen hebben we ’n leuk programma opgezet op zondagmiddag 5 februari 2017 van 15.00 tot 20.00 uur waarin de Jumping Jewels twee keer een optreden geven van 45 min. De zaal wordt gezellig informeel ingericht en er kan desgewenst van alles worden besteld. Eventueel is er ook een heerlijk dagmenu te bestellen zodat je voldaan thuis kan komen na een dag van heerlijke herkenbare muziek. De entree is € 7,- p.p. aan de deur. We hopen jullie natuurlijk allemaal te mogen verwelkomen en er een onvergetelijk muzikaal feest van te maken!

10-02: Pub Quiz georganiseerd door Quiz Events QBWUA!
Ieder jaar weer een groot succes dus ook dit jaar wordt weer de Pub Quiz georganiseerd, die geschikt is voor jong en oud, kenner en leek. Aan de hand van videobeelden worden vragen gesteld over uiteenlopende onderwerpen: geschiedenis, film, muziek, tv, kunst, wetenschap, showbizz, sport, noem maar op….alles kan voorbij komen. Het draait allemaal om parate kennis en een gezellige avond.

Je kunt je inschrijven met een team van maximaal 4 personen. Deelname kost 12,50 per team. Voor de winnaars is er naast de eeuwige roem ook nog een leuke prijs. De quiz begint om 20.30 uur, vanaf 20.00 uur is de zaal open. Vorig jaar was de quiz uitverkocht. Voorkom teleurstellingen, stel je team samen en meld je vast aan via www.quizevents.nl!

19-02: Het Volksorkest op stoom!
Entertainment met muziek, quiz interactie, humor en een West-Friese maaltijd… kortom Proeven, Praten en Genieten! Op 19 februari organiseert  ’t Fortuin  samen met Het Volksorkest  een dampende avond onder  de veelzeggende titel: Het Volksorkest op stoom… Oude hits, nieuwe liedjes, sterke verhalen , onvervalste West-Friese humor en een heuse kwis waarbij de gasten hun kennis van onze streektaal  kunnen testen. Het wordt een avond van luisteren, lachen, meezingen en ontdekken wat je allemaal nog weet van oos mooie taaltje. Lekker genieten en ook een beetje meedoen.‘t Fortuin biedt een prachtige omgeving om daarbij ook nog langs een heerlijk buffet te gaan geheel in stijl van onze mooie streek. Theater op oigen durp onder het genot van een glaasje en een ouwerwis bordje eten en met poin in de buk van ’t lachen weer op huis an. Met het  Volksorkest op stoom komen we de winter wel deur! € 48,50 p.p. inclusief consumpties, West-Fries winterbuffet (voor-, hoofd-, nagerecht) en cabaret voorstelling Het Volksorkest op stoom!

Feestje!?
Heeft u iets te vieren? Wij bieden leuke arrangementen voor iedere doelgroep en voor ieder budget. Wij verzorgen graag uw verjaardagsfeest, bruiloft, personeelsfeest, receptie, kraamfeest etc.  Een feest met entertainment? Wij denken graag mee en hebben veel tips en informatie! Maak een afspraak en ontvang een vrijblijvende offerte!

Graag tot ziens in ’t Fortuin!

Vorig artikel3 weken schaatsplezier in stijl afgesloten
Volgend artikel30ste HUBO Kaagloop