Een nieuw jaar, een nieuwe serie OVW Cafés. Interessant voor heel ondernemend West-Friesland. Met buffet, presentatie en netwerken in café-restaurant ’t Fortuin in Wervershoof. Het OVW trapt af op 19 januari om 18.00 uur met een presentatie van Rabobank West-Friesland en Rembrandt Overnames en Fusies. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Een bedrijfsfusie of overname. Misschien is het nu nog ver van uw bed, maar op een dag rijst de vraag: hoe en aan wie verkoop ik mijn bedrijf? Of u staat aan de vooravond van de aankoop van een onderneming. Alix Konijn, Accountmanager  Grootzakelijk en John Hoekman, Projectleider Rembrandt Fusies & Overnames, vertellen u er alles over tijdens het OVW Café op 19 januari 2017.

Een bedrijf kopen of het eigen bedrijf verkopen is voor veel ondernemers een eenmalige gebeurtenis met grote gevolgen. Het gaat over vermogen, over waardering en over emotie. Rembrandt Fusies & Overnames, onderdeel van de Rabobank groep, is een van de grootste onafhankelijke organisaties voor waardebepaling, advies en begeleiding bij de koop en verkoop van ondernemingen. Het bedrijf werkt nauw samen met de Rabobank. John Hoekman en Alix Konijn ondersteunen de ondernemer bij het vinden van opvolging, uitbreidingsplannen en overnameprocessen.

Fusie of overname
Hoeveel is mijn bedrijf waard?
Waar vind ik de juiste overnamepartner?
Welke vormen van overname zijn er?
Hoe financiering ik een overname zo gunstig mogelijk?
Alix Konijn en John Hoekman begeleiden het gehele overnameproces en vinden het antwoord op bovenstaande vragen.

Van waardebepaling tot financiering
Alix: ‘Veel ondernemers hebben geen idee hoeveel hun bedrijf waard is en hoe anderen daar tegenaan kijken. Het is ongrijpbare materie waar wij graag handen en voeten aan geven. Rembrandt begeleid bij de waardebepaling en het vinden van een geschikte overnamekandidaat. Voor zowel de koper als de verkoper kiezen we De Rabobank focust op de financiering en bijbehorende bankdiensten waarbij we de beste overnamevorm kiezen. Door de samenwerking met Rembrandt kunnen we het gehele overnameproces begeleiden, van waardebepaling tot financiering. Zodat u met een gerust hart kunt ondernemen of welverdiend van uw vrije tijd kunt genieten.

OVW Café februari
Schrijf ook 16 februari 2017 alvast in uw agenda. Pedro Weel, voormalig eigenaar van groothandel Weel, neemt u die avond mee op een reis door het voortdurend veranderende ondernemerslandschap. Hij zoomt in op verschillen en overeenkomsten tussen toen en nu.
Voor meer informatie: www.ovw.nl

Vorig artikelOud Wervershoof 25 jaar
Volgend artikelTulpenkeuren 2017