VVW-handbal en VVW-voetbal krijgen aan de Westrand een mooie, stijlvolle en vernieuwde kantine door herbouw.

Bouwbureau Sjaak Schouten heeft een mooie hernieuwde en stijlvolle kantine ontworpen.
Het ontwerp voor de vernieuwde herbouw zal uitgevoerd worden in bouwteam, welke bestaat uit de volgende bedrijven:
Bouwbureau Sjaak Schouten, Bouwbedrijf Grooteman-Van Dijk, Loodgietersbedrijf Gebr. Sneeboer BV, Ruiter & De Lange Warmte- en Luchttechniek B.V. en Beerepoot Installatietechniek,

Letters De Westrand zullen de stijlvolle kantine aan de voorkant sieren. Foto’s en tekeningen van dit ontwerp hangen reeds in de noodkantine en daar kunt u rustig een indruk krijgen van dit beoogde mooie nieuwe onderkomen aan Sportcomplex De Westrand. De bouwaanvraag voor de vergunning is reeds verstuurt en dat zal zo’n acht weken in beslag nemen. De bouw van deze vernieuwde herbouw zal circa eind februari starten. De druk in de bouw is groot en tussen het bestellen en leveren van materialen zit enige tijd. Daarna kan een indicatie volgen wanneer de bouw ongeveer klaar zal zijn.

De dagelijkse besturen van Stichting Beheer Sportpark De Westrand, dagelijks bestuur VVW-handbal en dagelijks bestuur VVW – voetbal hebben in overleg met het bouwteam voor dit ontwerp gekozen. Het is mooi te melden dat men qua keuze voor ontwerp allen op één lijn zat. Ze gaan er wat moois van maken!!

Vorig artikelBericht van het Sinterklaascomité
Volgend artikelSteun Stichting Kerstspektakel