Wacht je op een goed moment om aan de slag met je sportieve doelen? Kom dan zondag 12 september naar onze open dag! Dit is dé kans om een kijkje te nemen in onze fitnessclub, vragen te stellen en te ontdekken of onze club bij jou past.

Wanneer jij je inschrijft tijdens de open dag op 12 september profiteer je van onze open dag actie. Je betaalt dan namelijk geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvangt € 10,- shoptegoed om te besteden in onze ledenwebshop.

Sporten tijdens corona
In onze fitnessclub nemen wij nog altijd verschillende maatregelen om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van de 1,5 meter-samenleving. Er is voldoende ruimte tussen de fitnessapparatuur en door de gehele ruimte vind je desinfectiedoekjes om de fitnessapparatuur na gebruik schoon te maken. Ook de groepslessenzaal is ingericht om te sporten op 1,5 meter.

Verbeter je weerstand door regelmatig te sporten
Sporten is niet alleen gezond maar draagt ook bij aan een goede weerstand. Een goede weerstand is, helemaal in deze tijd, van groot belang. Door regelmatig te sporten en te bewegen kun je je weerstand vergroten, zodat je minder vatbaar bent voor virussen en infecties. Onze fitnesscoaches helpen jou graag met het bereiken en behouden van een sportieve levensstijl.

Onze succesformule
We bieden onze nieuwe leden vrijblijvend een gratis fitheidstest aan. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Nieuwe groepslessen
Sinds deze maand hebben we ons groepslessenrooster uitgebreid met twee nieuwe lessen: Jong&Fit en Total Body. Jong&Fit is bedoeld voor jeugd tussen de 12 en 16 jaar die alvast kennis willen maken met fitness. Deze les vindt iedere woensdag plaats van 18:30 tot 19:30 uur. Met de Total Body groepsles train je het gehele lichaam. Deze groepsles is geschikt voor jong en oud en is voor ieder niveau toegankelijk. Total Body wordt iedere woensdag van 20:00 tot 21:00 uur gegeven.

Abonnementen voor 3 maanden
Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen wel iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement bij onze fitnessclub is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Kies je voor een jaarabonnement, dan kun je kosteloos jouw abonnement tijdelijk stopzetten.

Open dag actie
Tijdens onze open dag kun je profiteren van een leuke actie! Wanneer jij je op zondag 12 september tussen 10.00 – 16.00 uur inschrijft als nieuw lid hoef je geen inschrijfgeld te betalen t.w.v. € 25,-. Daarnaast ontvang je bij jouw inschrijving € 10,- shoptegoed om te besteden in onze ledenwebshop! Om te profiteren van deze open dag actie kun je ook de hele dag via de website inschrijven.

Wil je meer weten over ons? Volg ons dan via Instagram en Facebook.

In De Dars kan het.

Adres: Europasingel 114,
Wervershoof
Telefoonnummer: 0228 – 58 3500
E-mail: info@dedars.nl
Website: www.dedars.nl