Met de Multy Sky Swing, het panna voetbal, de peuterspeeltuin, muziek van DJ Jacco Deen en de band Moers gaan we er op 27 april een gezellige dag van maken op het Raadhuisplein in De Hoek! Nieuw dit jaar zijn de diverse foodtrucks waar lekkere hapjes besteld kunnen worden.  

We starten deze feestelijke dag om 09.00 uur met de vrijmarkt. Er kan weer van alles worden gekocht voor kleine prijsjes. Ook van nagelkunst, haarvlechtwerk, thuisbaksels en muzikale uitvoeringen op straat kan worden genoten. Er kan vanaf 8.00 uur ‘s morgens een plek worden ingenomen op het daarvoor aangewezen gebied. Uiteraard zal ook de Nederlandse vlag worden gehesen en zal de fanfare het volkslied komen spelen. De vrijmarkt eindigt om 12.00 uur. Aan iedere deelnemers het verzoek om de onverkochte spullen mee naar huis te nemen en de verkoopplaats netjes achter te laten. Om 13.00 uur start het middagprogramma. Voor de kleintjes is er het optreden van kleuterdans, schminken en de peuterspeeltuin. Daarnaast zijn er optredens van streetdance, dat wordt verzorgd door juf Linda. Na het succes van vorig jaar zullen ook dit jaar Puck en Parel een piraten meeleeftheater verzorgen in een fantastische show! Naast het panna voetbal, de stormbaan en de springkussen is er dit jaar ook een Multi Sky Swing van wel 27 meter lang! Voor de kinderen is er verder nog wat lekkers te verkrijgen.

Het palingroken, inmiddels vast onderdeel van de dag, zal rond 16.30 uur starten met de beoordeling door de jury. Omstreeks 17.00 uur zal de winnaar bekend zijn en zal de paling weer per pondje worden verkocht. Ook organiseren we een loterij, waarbij o.a. een spijkerbroek naar keuze bij Rheino’s kan worden gewonnen en een coole fiets van Fietswinkel André van Duin!

Voor de oudere Wervershovers zal er ’s middags in en door de Schoof weer sjoelen en kaarten worden georganiseerd, waarbij leuke prijzen zijn te winnen.

Verder is het natuurlijk mogelijk om nog wat te drinken op ons gezellige dorpsplein en zal de muziek weer op een prettig niveau te beluisteren zijn. Dit jaar wordt dit verzorgd door DJ Jacco Deen en de band Moers! Na afloop van de feestdag is alle hulp voor het opruimen welkom.

Er is deze dag voor ieder wat wils! We zien jullie graag op 27 april en maken er met z’n allen een mooie dag van. Bij slecht weer zullen we uitwijken naar De Dars.

Volg je ons al via Facebook?
https://www.facebook.com/oranjemaximaal.

Oranje Comité Maxima’al

Vorig artikelIk denk me sterk!
Volgend artikelSeizoensprogramma Molen de Hoop, Wervershoof