Afgelopen week was de jaarlijkse bijeenkomst van wijklopers in verband met onze al weer 62e gemeenschapsveiling. Deze keer een extra bijzondere bijeenkomst vanwege het feit dat we maar liefst 4 jubilarissen in ons midden hadden: 2 lopers met een ‘staat van dienst’ van 25 jaar: Nico Hauwert en Jos Reus Azn, 1 loper die dit jaar voor de 40e keer op pad gaat: Jacques Verlaat (i.v.m. een verblijf in het buitenland kon hij helaas niet aanwezig zijn) en als klap op de vuurpijl deze keer ook een gouden jubilaris: Piet Loos.

Een jubileum van 25 jaar komt steeds vaker voor (neemt niet weg dat dit een prestatie van formaat genoemd mag worden), een jubileum van 40 jaar komt voor, maar is en blijft een uitzondering, maar een jubileum van 50 jaar valt in de categorie: zeldzaamheid. Sterker; dit is in de geschiedenis van het bestaan van de Gemeenschapsveiling nog niet eerder voorgekomen. Uiteraard werden de jubilarissen in het zonnetje gezet, vergezeld van mooie woorden, een fleurige bos bloemen en een attentie. Als bestuur zijn we ontzettend blij met de inzet van onze wijklopers, want zonder hen zou het niet mogelijk zijn een dergelijk evenement op touw te zetten. Nogmaals de felicitaties aan onze jubilarissen.

Na afloop van de vergadering werd nog even gezellig nagezeten onder het genot van een drankje en een hapje. Met deze bijeenkomst is het startsein gegeven voor de komende veiling. De kop is er weer af! Mogelijk zijn de wijklopers al bij u aan de deur geweest voor het noteren van uw gift; zo niet, dan kunt u hen deze week nog verwachten.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking en graag tot ziens op vrijdag 3 maart in ‘t Fortuin. Via de Binding houden we u verder op de hoogte.

Bestuur Stichting Gemeenschapsveiling Wervershoof.

Vorig artikelKerstkaarten actie 2016 en actie 2017
Volgend artikelCollecteer mee voor de Hersenstichting