Eindelijk kunnen we weer! We zijn er weer klaar voor om een feestje op de Dorpsstraat te vieren na 2 jaar afwezigheid! Alles voelt weer een beetje raar en onwennig met betrekking tot alles eigenlijk. Hoe zat het ook alweer met dit en hoe zat het ook alweer met dat, maar er komt weer wat moois aan!

Zo gaan we de Dorpsstraat deels overkappen net zoals in 2019 en met diverse top acts en DJ’s maken we er weer een feest van zoals jullie van ons gewend zijn. 

Vrijdag beginnen we met de kermis kick off vanaf 20:00 uur bij ons achter op het plein en binnen staat DJ MDV.

Zaterdag beginnen we vanaf 21:00 uur met DJ matthello en rond 23:00 komt SJAAK langs, deze act weet stap voor stap uit te leggen hoe je een feestje moet bouwen met nummers zoals Trompetisto, weekend, krokobil en vele andere hits.

Zondag zijn er dan onze top DJ’s Jeroen en Jos samen achter de draaitafel, zij zorgen voor een gegarandeerd feest.

Maandag is de Hollandse middag van 16:00 uur met Stef Ekkel, Marco Kraats, Frank van Etten en Roy Verlaat, daarna neemt DJ Berry het roer over om nog even lekker na te dansen. Later op de avond komen de mannen van OJKB er nog een dik feest van maken.

Dinsdag zullen we natuurlijk om 10.00 geopend zijn om voor de vroege vogels een biefstuk klaar te maken in een lekker sfeertje tijdens het biefstukkenontbijt. Op het achterplein is alles aanwezig om er een mooi ochtendje van te maken. Met de middag komt Jos Kolenberg en Niels van der Gulik weer langs om lekker te gaan rocken op de welbekende manier. In de avond neemt DJ Jos jullie mee naar de laatste feest avond van de Kermis met als afsluiter DJ Rob Lee die er nog een heel dik einde aan de kermis gaat breien.

Vanaf zondag is het biefstukken terras weer geopend, met diverse lekkernijen waaronder biefstuk, saté, hamburger en warm vlees. 

Eindtijden van de dagen dat de muziek uit moet:

Zaterdag 01:30 uur

Zondag tot dinsdag 01:00 uur

Dit geldt voor zowel de Quicksilver bar als bij Van Rooijen.

Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in om dit feest te gaan houden, wij hopen jullie natuurlijk ook!

Vorig artikelWestfrieslands bestuur kijkt terug op een geweldig festival
Volgend artikelKermisprogramma ’t Fortuin Wervershoof