Vanaf zaterdag 1 augustus tot en met zondag 9 augustus wordt het 26ste open toernooi van tennisvereniging de Kaag weer gespeeld. Dit taxi Kaijer open is een van de eerste toernooien in de regio na de lockdown. De, bijna 50 jarige , vereniging de Kaag is per 1 juli verhuisd naar hun nieuwe accommodatie op sportpark de Westrand, waar zij met voetbal VVW en handbal VVW samen een kantine exploiteren.

Dit ruim opgezette banen complex en de mooie ruime kantine zijn een grote verbetring voor de Kaag. Een padelbaan is nog in aanleg. De nieuwe energiearme LED lichtmasten hebben vele mogelijkheden en geven goed licht op de banen.

Het taxi Kaijer open start goed met het nieuwe toernooi seizoen. Met 268 deelnemers, 224 inschrijvingen en 207 wedstrijden in 25 onderdelen is het het best bezette toernooi van de laatste jaren.

De toernooi commissie tracht alle dagen op de prime time interessante partijen te plannen. Op de door de weekse avonden om 19.00 uur en 20.00 uur en in de weekenden om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur.
Zo zijn er partijen in de heren enkel 3 te zien op vrijdag 7 augustus  om 19.00 uur , zaterdag 8 augustus om 15.00 uur en zondag 9 augustus 15.00 uur. Hier doen bekende spelers aan mee; Sandro Neefjes, Stefan de Lange, Stef van Stralen en Raymond Laan.
Een spektakelstuk de heren dubbel 3 finale op zondag 9 augustus om 12.00 uur. Tussen Ron Keesman en Raymond Laan en Sandro Neefjes en Bas van Rijnsoever.

De dames dubbel 4 en 5 hebben wij samengevoegd in 1 poule. Ook hier kunnen we mooie partijen verwachten.

Op vrijdagavond 7 augustus de traditionele feestavond met karaoke.

Op zondag 9 augustus zijn de laatste finales om 15.00 uur gepland en verwachten wij om 17.00 uur de prijsuitreiking. En ook traditie zijn de Jodekoeken van bakker Swart voor de eerste prijs winnaars.

Op zondag zal voorzitter Bart weer een kippengrill neerzetten en vanaf 16.00 uur zijn er weer halve kippen vergrijgbaar.

Tennisvereniging De Kaag dankt alle sponsors!