Van 30 januari tot en met 4 februari 2017 wordt de Hersenstichtingcollecte gehouden. Voor deze collecte is de Hersenstichting op zoek naar collectanten. De Hersenstichting zet zich in voor al die mensen met een hersenaandoening.

Vrijwel iedereen krijgt ooit te maken met een hersenaandoening. Hieronder vallen onder meer beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson en ADHD. Er komen per jaar 160.000 mensen met een hersenziekte bij. Bijna een half miljoen mensen kampen met blijvende ernstige gevolgen.
Daarom vragen wij uw hulp tijdens de collecteweek in Wervershoof en Onderdijk. U kunt zelf aangeven in welke straat u wilt lopen. Wij zoeken onder andere nog collectanten voor de volgende straten. Dorpsstraat, S. Koopmanstraat, Europasingel, Kaagweg, Van Velzenstraat en Onderdijk. Wat u ook doet, u helpt uw medemens ermee. Twee uurtjes collecteren voor al deze mensen, dat is een kleine moeite voor een groot effect.

U kunt u opgeven bij de collecteorganisator Diana Wever, 06-50944020 of via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070-360 4816 of via www.hersenstichting.nl.

Vorig artikelIn het zonnetje…
Volgend artikelVan voormalige bibliotheek tot broedplaats voor West-Friese zzp’ers