Frank Bakker is kwartiermaker en Sonja projectleider op het glasvezelproject voor de Gemeente Medemblik. Tijdens het OVW cafe vertellen zij alles over het hoe, wat en waarom van de aanleg van glasvezel in onze gemeente en specifiek in Wervershoof, Onderdijk en Andijk. Wees welkom op 10 februari vanaf 18.00 uur in ‘t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 in Wervershoof.

Glasvezel heeft de toekomst, ook in de Gemeente Medemblik. Want zo razendsnel als de wereld verandert, zo razendsnel willen we bijblijven op internet. Wellicht vind je dat je al een heel snel werkend netwerk heeft. Toch biedt glasvezel meer.

Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel, Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting voor een meerwaarde van je woning.

We doen steeds meer dingen tegelijk online. Zakelijk én privé. Vergaderen, bestanden downloaden gamen, netflixen. Met glasvezel internet kunnen meerdere mensen in een gezin probleemloos online. Glasvezel kan namelijk oneindige hoeveelheden data aan.

Bovendien krijg je met glasvezel een gegarandeerde internetsnelheid. De snelheid van het abonnement waar je voor kiest. En als de hele straat online is, dan merk je daar niets van.

Het is slechts een greep uit de vele voordelen die de overstap naar glasvezel biedt. Interessant dus voor iedereen, ook voor ondernemers.
Maar hoe ingrijpend is zo’n overstap? Geen zorgen, de aanleg van glasvezel is heel eenvoudig, er hoeven geen straten open of tuinen overhoop. Frank en Sonja vertellen er graag meer over en beantwoorden al jouw vragen tijdens het OVW Café op 10 februari.
Ben je geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kun je kosteloos genieten van het buffet. De drankjes zijn voor eigen rekening. Graag tot ziens!

Wat is glasvezel eigenlijk?

Glasvezel is een draad van glas, zo dun als een haar. Dankzij deze vezel kunnen enorme hoeveelheden data via lichtsignalen verstuurd worden in hele korte tijd en over enorme afstanden. De glasdraad is heel buigzaam en erg sterk. En een groot voordeel is dat de draad ongevoelig is voor slechte weersomstandigheden, zoals bliksem.

Foto: Pieter Prins

Vorig artikelEerste goud voor onze Irene
Volgend artikelWerenfridusschool in de ban van winnende 5000 m Irene Schouten