De zon breekt vroeg door op wat beloofd een memorabele zondag te worden. Het weer zit mee, het ontbijt staat klaar bij de westrand de selectie van VVW 5 zit in spanning te wachten op wat de dag gaat brengen. 

Er zullen 2 nieuwe gezichten voor de groep staan die ze vandaag naar de overwinning gaan leiden. Rob Sterker en Hugo Schmidt nemen vandaag de honneurs waar wat ze gekocht hadden op de gemeenschapsveiling. Oud coach Jaap Bakker leest zijn ontslagbrief voor en dan na het ontbijt is het tijd om de nieuwe contracten te tekenen met de daarbij behorende zeer gewilde VVW 5 polo’s. De westrand stroomt ondertussen vol met het in grote getallen uitgetrokken publiek er word vuurwerk verwacht vandaag. De opstelling is gemaakt, de spelers en coaches staan klaar in de catacombe. Onder luid applaus, een grootse vuurwerk show en fakkels van de harde kern word het hoofdveld betreden. Nu gaat blijken wat de tactische meesterzet is geweest van de coaches vandaag. Het fluitsignaal klinkt en meteen zit er vuur in het spel van VVW, dit werpt zijn vruchten af want binnen afzienbare tijd heeft VVW de voorsprong te pakken en deze wordt in de loop van de eerste helft uitgebreid. Met een 3-1 voorsprong gaat VVW de rust in, er staan 2 tevreden heren in de kleedkamer die nog even de puntjes op de i zetten voor de 2e helft om zo de ploeg in opperste staat van paraatheid het veld weer in te sturen. 

In de 2e helft gaat VVW verder 

waar het gebleven is en wordt er een stuk klasse voetbal op de mat gelegd, het publiek is echt te gast vandaag! De uiteindelijke stand 5-1 KGB is afgedroogd en dit alles dankzij de 2 heren die vandaag VVW naar de overwinning hebben geleid. De vele foto’s gemaakt door Dik Haakman zijn terug te vinden op de website van VVW. 

Het 3 punten bier staat klaar in de kantine en om de dag nog extra glans te geven is daar het 4e met de titel, dubbel feest bij VVW vandaag! Dit is uiteraard uitgebreid gevierd met de afsluiter bij van Rooijen. Deze overwinning en de titel beloven nog lang na te gonzen door het dorp!

VVW 4 Wij willen jullie van harte feliciteren met het behalen van de titel.

Rob en Hugo bedankt voor de geleerde lessen en jullie geweldige leiderschap langs de lijnen.

Selectie VVW 5.

Vorig artikelPresentatie Jos & Simon Ruiter
Volgend artikelBerend Botje is trotse sponsor van Battle4Life