Eerst was daar natuurlijk Piet met een woord van welkom en ook een vraag aan allen of iemand onze website zou willen beheren of iemand weet die het zou willen doen.

We startten met koffie en gebak, wat er altijd wel in gaat.
Het was mooi om te zien hoe de zaken werden verdeeld, de vlotbruggers stonden onder leiding van Sjaak Besseling en de kaarters werden vernuftig ingedeeld via een nummer door de computer van Hans Tops, nummers op de tafels en de inmiddels bekende damschijven waar de tafelnummers opstaan, bedacht door Klaas en Annie en het werkte perfect.
Er werden drie rondjes gekaart en er zijn toch velen onder ons die echt alleen kaarten bij onze club, dus 2x per jaar, en dan heb je toch dat af en toe iemand wel eens een foutje maakt, maar gelukkig is er niemand die daarover mekkert.
Het vlotbruggen ging deze keer op een ander bord, waar de ballen beter in bleven liggen, maar het gaat wel om de punten, het was deze keer een spannende strijd en hoe is het mogelijk!! zelfs op een ander bord werd Sjaak Besseling 1e met maar een punt werd.. Koos Swart 2e…en Clemens Deen 3e.
Bij het klaverjassen ging de eerste prijs naar Gerard Kaarsemaker..2e was Cees Verlaat.en ..3e Siemen Tensen. Ook deze keer waren er weer vele prijzen voor de beste deelnemers. Klaas en Annie bedankt hiervoor maar ook Sjaak en Hans bedankt voor het slagen van deze avond.
KK

Vorig artikel4 mei gedicht door Mieke de Beer-Koomen
Volgend artikelBKW viert 50-jarig jubileum