Normaal gesproken is halverwege mei, begin juni de tijd dat wij een eind breien aan de meeste activiteiten in de Schoof. Dan komt het mooie weer opzetten en is het tijd om naar buiten te gaan. Voor een lange tijd was naar buiten gaan de enige mogelijkheid om nog iets te doen op de dag. Het weer zat mee. In verband met de spelbreker Covid-19 lag het reguliere leven zo goed als stil.

Nu er weer enige vorm van ruimte wordt gegeven in de regels vanuit de veiligheidsdienst, merken wij dat een aantal clubs wil opstarten. Wie zijn wij om dan nee te zeggen?! De Kindervakantiespelen kan niet door gaan en de Schoof heeft genoeg ruimte over om een scala aan activiteiten te huisvesten.

Dus je bent van harte welkom! Het DCWF prikpunt is iedere ochtend aanwezig, met een extra grote wachtruime om genoeg afstand te kunnen bieden. Heel voorzichtig is het biljarten weer opgestart op de dinsdag. Onder strikte voorwaarden en duidelijke huisregels. Afgelopen vrijdag is jongereninloop “de Sub” van start gegaan. Daar is dankbaar gebruik van gemaakt. De nieuwe dartborden zijn veelvuldig gebruikt, het nieuwe beamerscherm is goed bevonden en de pooltafel gleed als vanouds!
Mocht ook jij graag weer iets willen starten bij ons? Gebruik maken van onze ruimtes en faciliteiten? Laat het dan graag weten, wij denken graag mee met de mogelijkheden. www.deschoof.net