Handbalsters en voetballers zorgen voor vermakelijke middag in De Dars
Het is mij niet duidelijk wanneer iets een traditie is of wordt. Maar gezien de publieke belangstelling en dat de mannen nog even hadden getraind met Sjaak Schouten, is het wel duidelijk dat dit sinds vorig jaar ontstane fenomeen leeft.

De dames van VVW handbal 1 lieten van het eerste moment zien, dat zij er ook zin in hadden. Door geconcentreerd en gedreven de wedstrijd te beginnen, was duidelijk dat dit een ploeg was die zichzelf vandaag niet wilde laten verrassen. De dames bouwde al snel een voorsprong uit van tot 5-7 doelpunten, maar even voor rust leken de mannen zich te herpakken. De achterstand werd teruggebracht naar 13-11, voor de dames was dat het teken om volgas te gaan. Daarmee werd het gat met de rust geslagen.

De 2e helft probeerde de mannen van de voetbal er nog een wedstrijd van te maken, de inzet was er wel na maar het afmaken bij handbal leek toch wel lastig te zijn. De mannen lieten wel leuke en creatieve dingen en aanvalsvarianten zien, die ze met Sjaak hadden ingestudeerd. Dat leidde zelfs soms dat staande ovaties en soms tot hilarische momenten. De dames leken meer bedreven te zijn met afronden en met aanvallen simpel uitspelen. Natuurlijk zijn de dames ook veel meer bedreven om cirkel te verdedigen, daardoor was ook nog eens extra lastig om te scoren. Het werd in een gezellige, sportieve sfeer uiteindelijk 38-26. Echter werden er door de heren al tijdens de evaluatie, plannen gesmeed om volgend jaar meer tegenstand te bieden.  We zullen zien hoe dat zich volgend jaar ontwikkeld, immers hebben we met deze wedstrijd een voltreffer te pakken. Kijk ook in het menu Foto’s van de V.V.W. voetbalwebsite, een mooie serie foto’s gemaakt door huisfotograaf Dik Haakman.