Afgelopen 2e kerstdag heeft het vriendenteam uit Wervershoof spelend onder de naam FC Beer het wederom geslaagde zaalvoetbal toernooi gewonnen. FC Beer uitkomend in poule B begon het toernooi met een moeizame 0-1 overwinning op Alpha Tours.

Daarna een duidelijke 0-4 nederlaag tegen GrootNieuweboer. Daarna werd het spel beter en werd achtereenvolgens gewonnen met 4-2 gewonnen van Wognum Nicols en met 0 – 6van het voor Zeemacht ingevallen team onder de naam van Hella Cash Gang. Net als FC Beer wonnen GrootNieuweboer en Wognum Nicols ieder 3 wedstrijden. Op doelsaldo won FC Beer de poule voor GrootNieuweboer.

De andere poule werd gewonnen door Nieuweboer voor Veerhuys en Old Bobbies op de 3e plaats. Nieuweboer begon het toernooi met 1-5 overwinning op het selectieteam met alleen linksbenige spelers, Alles over Links. Vervolgens werd met 2-2 gelijk gespeeld tegen Blue Striker en met 3-1 verloren van de Old Bobbies. Echter door de 2-1 overwinning in de laatste minuut op Veerhuys werd Nieuweboer met 7 punten poule winnaar. Veerhuys liet zich eerder op de middag verrassen door Alles over Links en verloor deze wedstrijd met 3-2. Old Bobbies won met 5-3 van Alles over links maar verloor ook van Blue Striker. Op doelsaldo werd Veerhuys 2e en Old Bobbies 3e in de poule.

Beide halve finales waren meeslepende en spannende wedstrijden. In de eerste won FC Beer met 2-1 van Nieuweboer. De andere halve finale eindigde in een 1-1 gelijkspel. In de strafschoppen serie met 3 strafschoppen misten beide teams een strafschop. Aansluitend bleef het tot 16-16 gelijk oplopen. Bij deze stand miste GrootNieuweboer.

In de strijd om de 3e plaats was GrootNieuweboer met 1-0 te sterk voor Nieuweboer. Het toernooi werd afgesloten met een spannende finale. Thijs Nugter zette Veerhuys met een afstandsschot op voorsprong. Na de gelijkmaker van Rutger Alma tikte de na de 2e paal meegelopen Koen Verlaat de winnende treffer achter zijn standbeen langs binnen in de korte hoek. In de laatste minuten een fel aanvallend Veerhuys wat echter niet tot een score kwam. Het toernooi eindigde met als verrassende winnaar FC Beer.
Door de vele spannende wedstrijden en wisselende en soms verrassende uitslagen bleven beide poules tot het eind spannend. Ondanks de vermoeidheid bleven de spelers zich inspannen en de toeschouwers vermaken. ZVV Architectenburo Bob Nieuweboer kijkt terug op een geslaagde dag en toernooi.