Op zondag 22 mei a.s. organiseert de werkgroep de achtste editie van de “Muzikale Wandeling”. Omdat we de afgelopen 2 jaar niets hebben kunnen organiseren vanwege corona, hebben we iets extra toegevoegd aan deze toch al mooie middag vol muziek.

 

Wat dat zal zijn kun je alleen ontdekken als je een bezoek brengt aan deze wandeling. Echt heel leuk voor jong en oud! Dit prachtige muziekfestijn zal dit jaar tussen 13.30 en 16.30 uur bij locaties aan de Bonstraat, Kromme leekstraat, Kalverstraat, Neuvel, Beerewerf en Simon Koopmanstraat plaatsvinden. Een groot aantal muzikanten toont daarbij op maar liefst 12 locaties hun muzikale talent. Het muziekschema van deze dag kun je downloaden op Binding.nl of is langs de route te verkrijgen bij de locatieborden. Ook zullen deze schema’s in de Binding van 18 mei te vinden zijn.
Alle lokaties werken met een strak schema. 6 Tuinen beginnen om 13.30 uur en de andere 6 lokaties beginnen dan om 14.00 uur. Waardoor er voor de bezoekers elk half uur een nieuwe act begint in de volgende tuin.

Alle muzikanten en gastlocaties verlenen ook dit jaar weer spontaan hun medewerking om deze mooie en hopelijk ook zonnige muzikale dag aan te bieden, waarbij je naast de muziek ook kunt genieten van de tuinen waar de optredens plaatsvinden.
Omdat de toegang geheel vrij is en de muzikanten belangeloos meewerken om dit evenement weer mogelijk te maken zullen zij ”hun pet” of muziekkoffertje neerzetten voor een vrijwillige bijdrage van de bezoekers. Als je dus wat extra kleingeld in je zak stopt voor je van huis weggaat, komt dat vast wel goed!
Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van onze sponsors t.w., de Gemeenschapsveiling en “Cafe van Rooijen”. Aansluitend zal vanaf 16.30 uur in genoemd café de dag worden afgesloten met een afterparty om nog even lekker na te genieten

Werkgroep “Muzikale Wandeling Wervershoof”.

Vorig artikelKoningsdag 2022: Wervershoof dankjewel!
Volgend artikelEen lintje voor Jos Mathot