Wij zijn er voor iedereen voor wie het lastig is om erop uit te gaan. Bijvoorbeeld door een fysieke handicap of ouderdom. Speciaal voor deze groep organiseren wij leuke activiteiten en uitjes. Nu naar een musical maar ook leuke andere activiteiten. Lijkt het u leuk om mee te gaan of bent u benieuwd naar wat wij doen? We hebben een folder met al onze activiteiten.  Neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummers en kijk met ons naar de mogelijkheden.

Zondagmiddag op 21 januari met de Zonnebloem Medemblik/Onderdijk/Wervershoof naar de musical Annie.  De Zonnebloem heeft 30 kaarten weten te bemachtigen voor deze prachtige en nostalgische musical uitgevoerd door Musicalvereniging Zwaag. 

De wereldberoemde musical met onvergetelijke hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s The Hard-Knock Life’ verovert al sinds 1977 de harten van jong en oud. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Dit prachtige verhaal wordt op sublieme wijze gespeeld door de Musicalvereniging uit Zwaag. Deze musical wordt opgevoerd op 21 januari van 14.00 tot 16.30 uur in de Theaterzaal de Huesmolen in Hoorn. Kosten voor deze musical zijn 20 euro per persoon. Indien mogelijk kunt u dit bedrag overmaken op onze IBAN- rekening 0368955966 Zonnebloem Wervershoof onder vermelding van uw naam en adres met vermelding Musical Annie

Als u zelf niet meer zo mobiel bent en u meldt dit bij opgave dan regelt de Zonnebloem het vervoer. Ook als u gebruik maakt van rolstoel of rollator.  U kunt zich voor deze middag op geven bij onderstaande personen. Opgeven kan tot uiterlijk 15 januari.

Tilly Stammes 06 30180651

Ellie van der Thiel 0228 582271

Margreet Vroegop 06 40793240 

Vorig artikelGoede voornemens bij de Westrand Boulers
Volgend artikelOVW Café 17 januari 2024: presentatie Rabobank