Op 3 en 4 november is het jubileum groots gevierd met een reünie en 2 voorstellingen in dorpshuis ‘De Werf’ in Hauwert.

De voorstelling had 2 gedeelten: voor de pauze een samenvatting van 100 jaar operettes en musicals en kinderzang. Zanglust heeft heel lang kinderzang gehad met ook uitvoeringen van kindermusicals.
Daarom hebben de kinderen van basisschool ‘De Vijzel’ onder leiding van Mia de Ruiter en Karin Bakker verschillende liedjes ingestudeerd en zodoende waren zij onderdeel van de voorstelling met een paar kinderliedjes uit vroeger tijden.
Samen met Klaas Slagter speelden zij de boefjes in het rovershol van Fagin uit de musical ‘Oliver’. Het enthousiasme spatte er van af!

Dirigente Mia de Ruiter kon rekenen op muzikale ondersteuning van vaste pianiste Susanna Bakker, 2 violisten: Jasmijn en Tessa en Lars met klarinet. Cor Koning en Ida Balk brachten met hun accordeons een levendige bijdrage vooral bij de compilatie van ‘De Jantjes’.
Na de pauze bracht ‘Zanglust’ een gedeelte van het huidige repertoire ten gehore. Mooie zangpartijen van o.a. Leonard Cohen, Anouk, Adèle en Queen kwamen over het voetlicht.

Samen met het publiek en accordeons een Jubileumlied op de wijze van het Chiantilied was een prachtige afsluiting van deze feestelijke voorstelling!

Vorig artikelActie KIKA kinderen de Schelp
Volgend artikelActiviteitenagenda de Schoof van 20 t/m 27 november