Als studio van Lijfstijlcoach Hoorn houden we ons bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze klanten, met de focus op leefstijl. In dit kader lanceren wij het LIJFSTIJL Jaarprogramma. Deelnemers leren hoe ze écht gezonder, slanker en vooral fitter kunnen worden én blijven! Doe je mee? Geef je op voor de informatiebijeenkomst op 19 januari, 22 of 29 januari in Nibbixwoud.

Het blijkt hard nodig, binnen onze maatschappij zien we op grote schaal problemen als het gaat om leefstijl. Denk aan je “niet fit voelen”, overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten. Vooral in deze onzekere tijden waarin wij soms dreigen weg te zakken, komen knelpunten op fysiek, emotioneel en mentaal gebied naar de oppervlakte.

Dit 11 maanden durende programma omvat verschillende leefstijl-thema’s, groepsactiviteiten met verschillende fysieke trainingen, interactieve workshops over onder andere ritme en regelmaat, wilskracht en gewoonten, dagelijks bewegen, voeding, slaap en stress. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen. Uiteraard zijn er ook trainingen, test- en meetmomenten en een spetterende afsluiting. Daarnaast krijgt elke deelnemer een persoonlijk voedingsplan en een aantal opdrachten met betrekking tot gedragscoaching. Durf jij deze strijd aan?

Meer informatie?

Op 19 januari om 19.30 uur en op zaterdag 22 en 29 januari om 11.00 uur leggen wij bij Lijfstijlcoach Hoorn precies uit wat je kunt verwachten.
Adres: Overspoor 64 D, 1688 JH Nibbixwoud

Kun jij je hierin vinden of weet je iemand die je héél gelukkig kan maken met dit programma, geef jezelf of anderen dan nu op via sonja@lijfstijlcoachhoorn.nl of via de website www.lijfstijlcoachhoorn.nl . De informatiebijeenkomsten zijn gratis en geheel vrijblijvend bij te wonen. Je bent van harte welkom!

Sonja Koomen en team Lijfstijl Coach Hoorn

Vorig artikelPre Ski Party gemeenschapsveiling uitje
Volgend artikelDe klokkenluiders van de kerk