27 november was het zo ver: het Pre Ski Party gemeenschapsveiling uitje. In afgeslankte versie weliswaar, maar dat mocht de pret niet drukken. Met een hilarische pubquiz in skisfeer en een toepasselijk diner, namelijk schnitzel met patat en een heuse Jodel-les als afsluiter sloten we deze gezellige middag om 20:00 uur af. Met de destijds geldende maatregelen hebben we geprobeerd om alles er uit te halen wat er in zat en we denken dat dit goed geslaagd is!

Deze week verdelen we de gelden van de online veiling van 2021. Alle verenigingen hebben hiervoor een aanvraagformulier ingestuurd. Bedankt hiervoor.

En dan op naar de volgende veiling: vrijdag 11 maart. We wachten de ontwikkelingen van de maatregelen af en we hopen dat de veiling dit jaar live door kan gaan. We kijken uit naar vele originele kavels in de vorm van goederen, giften of uitjes. Uiteraard bereiden we ook weer een kinderveiling voor. Het is namelijk een feest voor iedereen en daar hoort zeker de jeugd bij. De jeugd heeft de toekomst…

Los bij deze Week In Week Uit vind u het traditionele oranje invulformulier voor aanmelding van uw koopje. Dit kunnen goederen zijn, een tegoedbon, een gezellig uitje of een financiële bijdrage. Wij komen vanaf volgende week donderdag langs de deur om het ingevulde formulier voor de koopjes, ook wel kavels genoemd, op te halen. Legt u het ingevulde formulier voor ons klaar? Onze wijklopers komen langs de deuren tussen donderdag 20 januari en vrijdag 28 januari. Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Heeft u onze wijklopers gemist, mail het formulier dan naar veilingonderdijk@hotmail.nl

Steun onze verenigingen, voor zowel jong als oud!
Zet in je agenda: op vrijdag 11 maart wordt de veiling gehouden, zorg dat je erbij kunt zijn!

Het bestuur van de Gemeenschapsveiling Onderdijk

Volg ons via de Week In Week Uit en onze socials veilingonderdijk

Vorig artikelSparen voor de Werenfriduskerk
Volgend artikelWordt 2022 ook jouw beste jaar ooit?