Heeft u een eigen huis, maar bent u niet zo handig of heeft u het gewoon te druk voor de kleine klusjes in uw huis? Marco Kaagman met zijn nieuwe bedrijf Woning in Orde, heeft de oplossing!

Door zijn jarenlange ervaring in het onderhoud bij woningcorporaties ziet hij bij veel mensen thuis kleine klusjes die zo gemakkelijk opgelost kunnen worden. Mits je natuurlijk twee rechterhanden hebt en die heeft Marco! Afgelopen april schreef hij zich in bij de Kamer van Koophandel. Tijd voor Marco om zich eens in de Binding voor te stellen. Marco komt uit een ondernemersgezin, zijn vader was jarenlang melkboer. Met zijn SRV wagen was hij een bekend gezicht in Wervershoof. Marco zelf startte als loodgieter, maar een sportblessure maakte dit beroep lastig voor hem. Hij vond een leuke baan bij een woningstichting. Hier werkte hij zich op van onderhoudsman tot opzichter.

Het werken met zijn handen heeft hij altijd leuk gevonden en als hij op visite is bij familie en vrienden ziet hij vaak kleine mankementen zoals loszittende en lekkende kranen, kapotte stopcontacten, losse deurkrukken, slecht sluitende ramen en deuren, slecht lopende afvoeren in de keuken/ badkamer en scheve keukenkastdeurtjes. Als je een huis huurt bij een woningcorporatie, dan kun je hiervoor een onderhoudsabonnement afsluiten en als er iets is, dan wordt het na een telefoontje gerepareerd. Bij mensen met een eigen woning of in de particuliere huursector bestaat zoiets niet en Marco ziet hier een markt in. Hij heeft een Woning-in-Orde abonnement samengesteld, welke bestaat uit een jaarlijkse gang door uw woning waarbij kleine zaken direct gerepareerd worden. Mochten er in de loop van het jaar nieuwe mankementen ontstaan, belt of mailt u Marco en hij komt het oplossen. Dit dan zonder voorrijkosten en arbeidsloon. De afgelopen maanden heeft Woning in Orde al veel klanten mogen verwelkomen en vaak horen we dan ook: ‘’had ik dit nou maar eerder gedaan”.

Begrijpelijk is dat niet iedereen een abonnement wil afsluiten, dus heb je een lijstje met klusjes in uw huis, kunt u altijd vrijblijvend een prijsopgave aanvragen.

Ook is Woning in Orde pasgeleden een samenwerking gestart met Woonhuyz, deze verhuurder sluit bij elke nieuwe verhuur gelijk een Woning in Orde abonnement af.

Wilt u meer informatie dan kunt u zijn website www.woninginorde.nl bezoeken. Maar natuurlijk kunt u Marco ook bereiken op 06-42369025 of kom gewoon eens langs bij Het Eiland 15 in Wervershoof. Misschien tot ziens?