Zondagmiddag 15 december a.s. om 14.30 uur winterconcert “Over de Muur” in de G. Majellakerk in Onderdijk. Samen met u, ons publiek, herdenken we onder andere de Val van de Berlijnse muur, dit jaar 30 jaar geleden. Met stemmige muzieknummers herdenken we dat vrijheid voor iedereen niet vanzelfsprekend is. Een warm en sfeervol concert, passend in de warmte van de decembermaand.

Tegen een fantastisch decor nemen wij u mee, deels in een singalong, op een reis om muren af te breken zodat wij weer in vrijheid kunnen genieten. De samenzangnummers kunt u volgen via grote beeldschermen, aan alles is gedacht.

De kaarten liggen inmiddels bij de voorverkoopadressen Knijn Wervershoof of café de Welkomst in Onderdijk. Ook kunt u reserveren via bestuur.fourwinds@gmail.com. Kosten 10 euro incl. kopje koffie/thee.

De opbrengst van dit concert zal geschonken worden aan de Kerstactie West-Friesland, die kinderen uit gezinnen die onder armoedegrens leven met Kerst iets extra’s geven. Stichting Kerstactie Westfriesland wil gezinnen die in armoede leven verrassen met een kerstpakket. Hierbij wordt speciaal aandacht besteed aan de kinderen van deze gezinnen. We zamelen lekkere levensmiddelen en nieuw speelgoed in en maken voor elk gezin een op maat gemaakt pakket. Stichting Kerstactie Westfriesland zorgt er daarnaast voor dat dit pakket persoonlijk door een van onze vele vrijwilligers bezorgd wordt. Wij vinden namelijk dat ieder kind iets extra’s verdient in de december feestmaand.

Alle informatie is te vinden op www.fourwinds.nl

Vorig artikelIntocht Sinterklaas
Volgend artikelDe Gerarduskalender